Sambadans voor iedereen met ritme

Stadsmagazijn | Mano Amaro

In de cursus Sambadans zullen de wortels van deze boeiende danscultuur behandeld worden, met gebruikmaking van langzame én snelle bewegingen, individuele en choreografische sequenties. Je leert het ritme en de bewegingen zodanig dat je de choreografie zal kunnen uitvoeren. Er is ook aandacht voor warming-up en stretching.
Mano Amaro is Braziliaan en woont en werkt als lesgever en choreograaf al 25 jaar in België, waar hij werkt met de Afro-Braziliaanse cultuur.

Sportkledij, speciale kledij is niet nodig. Er kan op blote voeten gedanst worden of met comfortabele sportschoenen die redelijk goed schuiven. Toegankelijk voor iedereen met ritme :-)

Lesdata: 19, 26 april // 3, 17, 24, 31 mei // 7, 14, 21, 28 juni

Praktisch

afbeelding moeilijkheisgraagd
prijzen
  • voor 10 lessen: 150 euro
locatie
  • cultureel ontmoetingscentrum Stadsmagazijn
  • Keistraat 5-7
  • 2000 Antwerpen

Extra

20u tot 21.30u

Max 15 personen

Reservatie verplicht, via e-mail naar manoamaro@gmail.com met vermelding van je naam en telefoonnummer.
Je inschrijving is definitief bij betaling van het volledige cursusbedrag aan Mano Amaro, bankrekeningnummer BE 67 9733 7347 4787 en niet overdraagbaar.
Gemiste lessen worden niet terugbetaald. Indien door medische redenen de cursus moet worden afgebroken en hiervoor een medisch attest kan worden voorgelegd, kan het restbedrag overgedragen worden naar een volgende danscursus. Lessen die owv corona maatregelen of een andere reden niet kunnen doorgaan worden wel ingehaald door verplaatsing naar een latere datum.