Programma > feest

feestvieren

Semini

Grote Markt, binnenstad en coStA | Aksie

za 23 mrt 2024

De eerste zaterdag van de lente vieren we Semini, de vruchtbaarheidsgod afgebeeld boven de poort van ’t Steen. Trouwers van die dag krijgen een Semini-koek cadeau en kunnen meefeesten op de Grote Markt. Later vertrekt een folklorestoet richting coStA voor een volksfeest met muziekoptredens.

Buurt Mee

Sint-Andriesplaats en omgeving | district Antwerpen

zo 28 apr 2024 - 14.00 uur

Een feest voor het hele gezin én al je buren met cultuuracts en straatanimatie voor jouw buurtfeest, info en inspiratie voor ontmoeting en vergroening, en ideeënworkshop Beleef je buurt.

30 jaar coStA - jubileum en slotfeest

coStA en omgeving | buurtbewoners, verenigingen, partners

vr 10 mei 2024 tot zo 26 mei 2024

Tegen de zomer zal coStA enkele jaren sluiten om een ware metamorfose te ondergaan. En zo zeker als de sloophamer in aantocht is, zo beslist vieren we 30 jaar coStA met een uitbundig eerbetoon. Heel mei wordt een memorabele feestmaand: een zinderende jubileumviering en een waardig afscheid in één.

Sint-Andriesrun

Sint-Andriesplaats en omgeving | Sportief Sint-Andries vzw

zo 2 jun 2024

Wat begon als een kleine stratenloop is nu een groot evenement. En toch heeft het niet moeten inboeten op gezelligheid en charme.

Vliegerhappening

Middenvijver Linkeroever | Bert Maetens en district Antwerpen

zo 2 jun 2024 - 13.00 uur

Kom een hele namiddag genieten van de meest spectaculaire vliegers. Nog leuker wordt het als je zelf je vlieger de lucht in stuurt. Krijg je last van een stijve nek? Neem een pauze en bewonder de circusacts of laat je gaan tijdens een amusante en leerrijke workshop.