programma

Sinjor Circo

Internationaal straattheater op Antwerpse pleinen

zo 28 mei 2023 tot zo 18 jun 2023

Vier zondagen op rij circusgekte! Laat je verwonderen door spectaculaire acrobatie, hilarische slapstick en poëtische voorstellingen.

BLAFWAF ZKT.

foyerconcert Croque Musique

vr 16 jun 2023 - 12.00 uur

Blafwaf: Ze blaffen wel maar bijten niet! Kleinkunstcabaret van de bovenste plank. De eenvoud van de dagdagelijkse banaliteit in combinatie met een veelvoud van snaren en percussie vormt de basis van hun pretentieloos humorconcert.

Barbecue & karaoke

met vlees of vegetarisch

vr 30 jun 2023 - 18.00 uur

Die zalige geur van worstjes en brochetten op een knisperend vuur... Dat smaakt naar zomer. En de muziek? Die maak je zelf. Pak die micro in je hand, zet je favoriete nummer op en zingen maar!

Celtic Reunion

Terras- en foyerconcert Croque Mondial

wo 5 jul 2023 - 12.00 uur

Celtic Reunion speelt akoestische traditionele Keltische muziek, in eigen arrangementen. In een afwisselend programma wordt de nog steeds levende traditie uit Ierland en Schotland op je losgelaten: reels, jigs, polka’s, hornpipe's, ballads, “sing along” en pub liederen.

OEFO (6+) - op de Veemarkt

Theater FroeFroe

za 8 jul 2023

14 & 16 UUR - Science fiction openluchttheater met sterren die komen en gaan, aliens en... een bluesgitaar. De acteurs brengen met prachtige poppen, kostuums en livemuziek het verhaal tot leven. Het publiek kan meespelen in de voorstelling.

Shambalajah featuring Georgina Sánchez Torres

Terras- en foyerconcert Croque Mondial

wo 12 jul 2023 - 12.00 uur

Dit duo met cello, gitaar en zang brengt een dialoog tussen wereldmuziek, klassiek en folk. Laat je meevoeren langs een rijk kleurenpalet van klanken en muzikale stijlen.

Suri Melody Band

Terras- en foyerconcert Croque Mondial

wo 23 aug 2023 - 12.00 uur

Deze warmbloedige band brengt de zon naar je toe met Surinaamse melodieën en ritmes. Maak kennis met het typische instrument de skratjie, een locale bassdrum.

Tango Arrabal

Terras- en foyerconcert Croque Mondial

wo 30 aug 2023 - 12.00 uur

Dit viertal barstensvol talent zingt en speelt bandoneon, viool en gitaar. Ze doen de Argentijnse tango opleven met eigentijdse interpretaties.