Programma

CoStA, Stadsmagazijn en Cultuur Linkeroever worden één werking.
Bekijk hieronder het overzicht van alle activiteiten. Ben je op zoek naar iets in het bijzonder?
Gebruik dan de filter in de linkerkolom.

Foyerconcert Croque Musique

Stadsmagazijn | The Coo (UK/Nl)

vr 1 dec 2023 - 12.00 uur

Wat kan muziek toch magisch zijn. Er is niks mooier dan twee muzikanten die elkaar vinden. Wanneer er iets bijzonder gebeurt wanneer ze samenspelen. De warme, melancholische liefdesliedjes doen denken aan folk en pop uit de sixties en seventies.

Jan De Smet

Dienstencentrum Linkeroever | De Muziekwinkel

vr 1 dec 2023 - 19.30 uur

Jan De Smet is een veelzijdig muzikant die meer dan twintig instrumenten kan bespelen. In 'de Muziekwinkel' bespeelt hij ze allemaal en vertelt hij verhalen en heerlijke anekdotes uit de tijd dat hij gerant was van muziekwinkel De Monte in Mechelen.

Sinterklaasfeest (3+)

coStA | vzw Ekmek

za 2 dec 2023 - 14.00 uur

Naar jaarlijkse traditie neemt de Sint ook dit jaar uitgebreid de tijd om naar Sint-Andries te komen. Het sinterklaasfeest in coStA dat is een middag boordevol muziek, spel, een grote show en een verrassing voor iedereen.

From Broadway à Paris! - matinee

Stadsmagazijn | Lieven De Brauwer

zo 3 dec 2023 - 15.00 uur

Ga mee met Lieven naar Parijs! Met tussenstops in Broadway en Hollywood. Machtige songs uit heerlijke musicals waarin het romantische Parijs met liefde én humor werd bezongen.

In de geest van Wannes

coStA

zo 10 dec 2023 - 15.00 uur

Een matinee met liederen en melodieën en nog veel meer van en geïnspireerd door Wannes Van de Velde.
volzet

Antwerpen Redt

Stadsmagazijn | wijkkrant Bij de Hand ism Vlaamse kruis

wo 13 dec 2023 - 10.30 uur

Gratis opleiding (2 uur) reanimatie en AED. Laagdrempelig en verstaanbaar, voor iedereen die een leven wil kunnen redden.

Madou

coStA | ism Ter leering ende vermaeck

do 14 dec 2023 - 20.00 uur

“Sommige liedjes moet je niet zingen, maar kerven”, zo sprak wijlen Simon Carmiggelt. Niemand die mooier kan kerven dan Vera Coomans. Denk aan de weemoed van Marianne Faithfull, het timbre van Beth Gibbons van Portishead of aan Arno in het Nederlands.

Kerstdrink Jingle Bells

Stadsmagazijn

vr 15 dec 2023 - 14.00 uur

14 tot 19 UUR - Vier met ons mee, Jingle all the way! Kom je vingers en duimen aflikken aan lekkernijen op ons oergezellig terras. Een liveband komt je muzikaal verwennen met aanstekelijke covers.

De Tien Geboden van De Cauwer

coStA | José De Cauwer, Rik Vanwalleghem & Geert Vandenbon

vr 2 feb 2024 - 20.00 uur

De wielrennerij is een vat vol verhalen, een onuitputtelijke bron van epische vertelsels en sappige anekdotes. Weinigen die daar boeiender kunnen over vertellen dan José De Cauwer. Met Rik Vanwalleghem (aangever) & Geert Vandenbon (muzikale omlijsting) bezorgt hij een onvergetelijke avond over koers