programma

Bekijk nu het zomeraanbod. Het programma van seizoen 2021-2022 verschijnt begin juli.

Sinjor Circo - straattheater op locatie

zondagen in juni en september

zo 13 jun 2021 - 13.00 uur tot zo 19 sep 2021 - 18.00 uur

Sinjor Circo brengt verwondering naar Antwerpse pleintjes en parken. Laat je op de zondagen in juni en september verrassen door spectaculair straattheater op onverwachte plaatsen. Het reizend spektakel van Madam Circo is er voor iedereen. Elke zondag zijn er twee nieuwe voorstellingen

Hugo's grote Quizzz Fortuna show

amusante theatervoorstelling op een geheime verrassingslocatie

vr 18 jun 2021 - 12.00 uur

Jullie geluk is lang op de proef gesteld, maar nu is het zover! Hugo en Nick zijn heuse geluksbrengers, met een quizzz met een twist. En die verloopt heel anders dan verwacht. Een namiddagje heerlijk spelplezier met een snufje spanning!!

Brunch met familievoorstelling 6+ > Stroomplein

Vegetarische keuken met theater Hirngespinst > i.s.m. vzw Onder Stroom

zo 20 jun 2021 - 11.00 uur

Uitstapje naar de brunchbus op het Stroomplein, een lijnbus omgebouwd tot duurzaam kookatelier. Proef een heerlijke maaltijd die bereid is met vriendelijkheid voor onze planeet, en pik gratis een theatervoorstelling mee.

Shakedown Tim & Jack O Roonie

Terras- en foyerconcert Croque Musique

vr 25 jun 2021 - 13.00 uur

Down home blues, jazz en uptown boogie zoals die klonk in de jaren ’40 en ‘50, maar in een hedendaags jasje. Tim zal optreden met Jack O Roonie, zijn vaste contrabassist. Samen vormen ze een stevig duo muzikale klasbakken, die mikken op je heupen én je ziel!

Brunch met familievoorstelling > Stroomplein

Vegetarische keuken met Hoolahoop-act en -instuif > i.s.m. vzw Onder Stroom

zo 4 jul 2021 - 11.00 uur

De brunchbus op het Stroomplein is een lijnbus omgebouwd tot duurzaam kookatelier. Proef een heerlijke maaltijd die bereid is met vriendelijkheid voor onze planeet, en pik gratis animatie mee voor de hele familie.

Sport- en cultuurweek - ZOMERVAKANTIE

voor kinderen van 6 tot 12 jaar

ma 5 jul 2021 tot vr 9 jul 2021

Heb je zin in een week plezier beleven en vrienden maken ? Sporten, ravotten, creatief bezig zijn? Kom dan naar de sport- en cultuurweek !
volzet

PaTi-PaMi

Terras- en foyerconcert Croque Mondial

wo 7 jul 2021 - 12.00 uur

Met deze band van 4 nationaliteiten droom je weg op vibes die je doen denken aan de Cubaanse Buena Vista Social Club, Gloria Estefan, de Braziliaanse Marisa Monte, maar evengoed de flamenco artieste Carmen Linares met een vleugje Bernard Lavilliers of Gainsbourg. Een originele zomerse sound!

Fado & Bossanova Tamara duo

Terras- en foyerconcert Croque Mondial

wo 14 jul 2021 - 12.00 uur

Tamara is een Latin zangeres pur sang. Een gepassioneerd Portugees Fado lied, een romantische Spaanse Bolero, een zwoele swingende Braziliaanse Samba en meer... een repertoire om helemaal warm van te worden!

Brunch met kindergrime > Stroomplein

Vegetarische keuken met kindergrime > i.s.m. vzw Onder Stroom

zo 18 jul 2021 - 11.00 uur

De brunchbus op het Stroomplein is een lijnbus omgebouwd tot duurzaam kookatelier. Proef een heerlijke maaltijd die bereid is met vriendelijkheid voor onze planeet, en laat je kleine dreumes omtoveren tot heks, paddenstoel, prinses,...

Brunchen en bellen blazen > Stroomplein

Vegetarische keuken met initiatie reuzezeepbellen maken > i.s.m. vzw Onder Stroom

zo 1 aug 2021 - 11.00 uur

De brunchbus op het Stroomplein is een lijnbus omgebouwd tot duurzaam kookatelier. Proef een heerlijke maaltijd die bereid is met vriendelijkheid voor onze planeet. En er zweeft magie in de lucht, want we laten de REUZEzeepbellen volop in het rond vliegen. Doe je mee?

Brunchen en buttons maken > Stroomplein

Vegetarische keuken met knutselactiviteit> i.s.m. vzw Onder Stroom

zo 15 aug 2021 - 11.00 uur

De brunchbus op het Stroomplein is een lijnbus omgebouwd tot duurzaam kookatelier. Proef een heerlijke maaltijd die bereid is met vriendelijkheid voor onze planeet. Kom lekker knutselen en maak zelf een button. Misschien een leuke verrassing voor moederdag?

Boekenmarkt

door Passion4books

vr 27 aug 2021 tot za 28 aug 2021

12-18u Een boekenmarkt over kunst, fotografie, (lokale) geschiedenis en antiquarische boeken.

Kale bomen ruisen niet

voorstelling door Theater Vonk

vr 27 aug 2021 - 20.00 uur

Twee vriendinnen wachten bij hun caravan op bezoek. Ze praten over alles en niks, over wat ze moeten aantrekken, over koffie en candarellekes. Wat volgt is een hilarische ontknoping waarin oud verdriet de kop op steekt. Een hartverwarmend stuk over twee vrouwen in hun zoektocht naar geluk.

Brunchen en circusinitiatie > Stroomplein

Vegetarische keuken met El Circo Del Fuego > i.s.m. vzw Onder Stroom

zo 29 aug 2021 - 11.00 uur

De brunchbus op het Stroomplein is een lijnbus omgebouwd tot duurzaam kookatelier. Proef een heerlijke maaltijd die bereid is met vriendelijkheid voor onze planeet. Hou je van kunstjes en wil je aan de slag met jongleerballetjes, diabolo's en andere circusattributen? Waag je kans!

Tom Zingt Taal

door Tom Clement

do 21 okt 2021

10.30u 13.30u - Een liedjesconcert voor volwassenen die Nederlands leren. Ben je leerkracht Nederlands? Kom dan kijken en meezingen met je klas.