Programma > familie

Ik en ik (2+)

coStA | Compagnie Gorilla | met gratis pannenkoek

zo 1 okt 2023 - 15.00 uur

Twee spelers zitten klaar. Glimlachend en warm. Publiek komt binnen. Spannend. Zitten op hun poep. In een cirkel. Zachtjes beginnen de eerste tonen. Beweging. Gelijk. Ongelijk. De rode draad in deze theatrale dansvoorstelling zijn de vier ontwikkelingsfases van foetus tot kleuter.

Het Vlinderhuis (2+)

coStA | Salibonani

zo 19 nov 2023 - 15.00 uur

Pips houdt van vlinders. Samen met Papi Papillon heeft ze een vlinderhuis gebouwd, zodat alle vlinders van de hele wereld bij haar kunnen komen wonen. Ongeduldig wacht ze op de eerste vlinders, maar die komen niet! Gelukkig is er Papi Papillon. Die geeft haar een pakje. Wat zit daarin?

Sinterklaasfeest (3+)

coStA | vzw Ekmek

za 2 dec 2023 - 14.00 uur

Naar jaarlijkse traditie neemt de Sint ook dit jaar uitgebreid de tijd om naar Sint-Andries te komen. Het sinterklaasfeest in coStA dat is een middag boordevol muziek, spel, een grote show en een verrassing voor iedereen.

Yoga voor jongeren (11+)

coStA | Edelwijsyoga

za 23 sep 2023 - 11.15 uur tot za 9 dec 2023

Ben je te oud voor kinderyoga en lijkt volwassenenyoga saai, kom dan samen met je leeftijdsgenoten bewegen en ontspannen. Yoga voor jongeren is yoga op maat van tieners van 11 tem 16 jaar. In deze levensfase ondergaan ze heel wat veranderingen en dan kan yoga een enorme steun zijn.