programma > muziek

Lies & Jeroen

virtueel foyerconcert Croque 'Corona'

vr 5 jun 2020 - 12.00 uur

Na het succes van de eerste editie, streamen we opnieuw live een middagconcert vanuit onze foyer! Volg mee op Facebook. Lies & Jeroen brengen eigen Nederlandstalige luisterliedjes, met veel aandacht voor haarfijne samenzang en verfijnd folky gitaarspel.

People in Houses - AFGELAST, WORDT MOGELIJK VERPLAATST

foyerconcert Croque Musique

vr 19 jun 2020 - 12.00 uur

Europese Americana, het beste van twee werelden. Een valies vol bewogen vertelsels, gebracht op gitaar, resonator, mandoline, chromaharp, trompet, euphonium, mondharmonica, suitcase drum en Indisch harmonium.

Billy & Bloomfish

foyerconcert Croque Musique

vr 21 aug 2020 - 12.00 uur

Een concert van deze twee dames is het meervoud van samenzang en samenspel, twee prachtige krachtige stemmen die elkaar raken en weer loslaten zoals golven over golven in een zee van rauwe puurheid, die je met hart en ziel meenemen op hun muzikale trip. 

Matineeconcert TARARA BOUM !

Franse chansons door Saint-Marteau & Pauline

zo 15 nov 2020 - 15.00 uur

Parijs. 1900. De belle époque. Cabarets, café-concerts en music-halls rijzen als paddenstoelen uit de grond. Saint-Marteau en Pauline wagen zich aan het rijke repertoire van toen. Chansons die ontroeren. Chansons die doen lachen. Chansons van nu en altijd.

Bloemen noch kransen - Franky De Smet-Van Damme (Channel Zero) eert Bon Scott (AC/DC)

met The Moonlovers & Niels Verheest. Presentatie: Herwig Verhovert

wo 9 dec 2020 - 20.00 uur

Concertreeks waarin muzikanten hun overleden helden eren. The Moonlovers & Niels Verheest staan de centrale gast muzikaal bij. Herwig Verhovert wijdt je in in het werk en leven de betreurde artiest.