programma > muziek

COZIN

Foyerconcert Croque Musique

vr 21 sep 2018 - 12.00 uur

Dromerige melodieën, etherische harmony vocals en zachte beats: dat is de typerende sound die COZIN creëert met piano, gitaar, contrabas en viool.

Beter dan ooit

Hans Mortelmans & Groep

vr 28 sep 2018 - 20.00 uur

Een kussengevecht in 't Antwerps met taal, muziek en genres: van gypsy jazz tot Tarantella, gezongen met de tongval van Wannes Van De Velde. Een bijzonder charmant maar krachtig evenwicht tussen energie, melancholie en humor.

Bloemen noch kransen - Alex Agnew eert Jim Morrison (The Doors)

met The Moonlovers en Herwig Verhovert (VRT radio 1)

wo 3 okt 2018 - 20.00 uur

Concertreeks waarin artiesten hun overleden helden eren. Alex Agnew brengt op 3 oktober Jim Morrison in de crypte van de Sint-Pauluskerk. Radiomaker Herwig Verhovert wijdt je in in zijn werk en leven. The Moonlovers staan de centrale gast muzikaal bij.
volzet

Tom Clement

Tom Zingt Taal

vr 5 okt 2018 - 13.30 uur

Tom Clement van het MartHa!tentatief brengt met zijn nieuwe muzikale voorstelling de Nederlandse taal dichter bij wie ze oefenen wil. Gewapend met een miniorkest van drums, gitaar, banjo en mondharmonica zingt hij Nederlandstalige traditionals.

EXPOSED MUSIC + boottrip

Een zinderende muzikale cocktail in 't stad en op de Schelde.

za 13 okt 2018 - 20.00 uur

Exposed Music neemt je mee langs onweerstaanbare locaties en performances, ingetogen én explosief: een muzikaal meeslepende sensatie in 't stad! Wil je meer? Ga dan ook mee op een ExperimentalFizzPopExplosion-boottrip.

Urban Baroque Bowl

Kris Strybos (Scale) en Bram De Ceurt (Bird)

di 16 okt 2018 tot za 27 okt 2018

Geluidsarchitect Scale en Bird nemen je mee in een subtiele clash tussen onze oude Vlaamse meesters en street-art. Een totaalbeleving waar muziek en beeld één is. Eenmaal in de box staan je zintuigen op scherp. Je zoekt het geluid spontaan op en ademt de beelden in.

Lulletje (matinee)

B.O.X & MartHa!tentatief

do 25 okt 2018 - 15.00 uur

Theatraal concert in de crypte van de Sint-Pauluskerk. De verrassend moderne klankkleuren van B.O.X. en de tijdloze vertelling van Johan Petit beloven een prachtige namiddag op te leveren waarbij oud en nieuw versmelten tot hier en nu.

Lulletje

B.O.X & MartHa!tentatief

do 25 okt 2018 - 20.00 uur

Theatraal concert in de crypte van de Sint-Pauluskerk. De verrassend moderne klankkleuren van B.O.X. en de tijdloze vertelling van Johan Petit beloven een prachtige avond op te leveren waarbij oud en nieuw versmelten tot hier en nu.
volzet

Barely Autumn

Foyerconcert Croque Musique

vr 26 okt 2018 - 12.00 uur

Barely Autumn grossiert in indierock met een sepiafilter. Het duo brengt melodische melancholie uit de klas van Elliot Smith, Beck en Eels.

Bloemen noch kransen - Leonie Gysel (Arsenal) eert Serge Gainsbourg

met The Moonlovers en Herwig Verhovert (VRT radio 1)

wo 14 nov 2018 - 20.00 uur

Concertreeks waarin artiesten hun overleden helden eren. Leonie Gysel brengt op 14 november Serge Gainsbourg in de crypte van de Sint-Pauluskerk. Radiomaker Herwig Verhovert wijdt je in in zijn werk en leven. The Moonlovers staan de centrale gast muzikaal bij.

Natashia Kelly en Jan Ghesquière

Foyerconcert Croque Musique

vr 23 nov 2018 - 12.00 uur

Een zangeres en gitarist spelen eigen composities en jazz standards, telkens met ruimte voor improvisatie.

Bloemen noch kransen - Quinten en Sander van The Calicos eren George Harrison

met The Moonlovers en Herwig Verhovert (VRT radio 1)

wo 12 dec 2018 - 20.00 uur

Concertreeks waarin artiesten hun overleden helden eren. Quinten en Sander van The Calicos brengen op 12 december George Harrison in de crypte van de Sint-Pauluskerk. Radiomaker Herwig Verhovert wijdt je in in zijn werk en leven. The Moonlovers staan de centrale gast muzikaal bij.

Eindejaarsdrink

...tijd om te feesten

vr 14 dec 2018

Duffel je lekker warm in en kom meevieren in het Stadsmagazijn. Daar ligt een winterparadijs op jou te wachten met kerstmuziek en overheerlijke versnaperingen!

Coffee or Not

Foyerconcert Croque Musique

vr 21 dec 2018 - 12.00 uur

Laat je in vervoering brengen met een dynamische show vol energie. Soho en Renaud bouwen multi-instrumentale songs op een stevige basis van gitaarloops.