programma > theater

Dit is het

theatervoorstelling door Sofie Joan Wouters, Lotte Heijtenis en violist Buni Lenski

wo 29 sep 2021 - 13.00 uur

"Dit is het" is een bijzondere theatervoorstelling: een ont-moeting met een publiek, met licht filosofische, herkenbare en ook vaak grappige teksten van de hand van Laura Van Dolron. Buni Lenski speelt live op viool muziek die hij speciaal voor deze gelegenheid componeerde.

Belpop Bonanza Tura Special (try -out)

Een theater special over ‘all things Tura’ met Jan Delvaux en DJ Bobby Ewing

za 30 okt 2021 - 20.00 uur

Will Tura wordt 80. De heren van Belpop Bonanza eren de keizer van het lichte lied met een theatershow. Met daarin: heel veel muziek, geweldige verhalen en facetten van de Vlaamse grootmeester die onderbelicht zijn gebleven. Met de goedkeurende stempel van… Will Tura. 

Alone With Everybody

Anke Jochems

wo 10 nov 2021 - 20.00 uur

Een muzikale, wervelende en ontroerende zoektocht van een klein individu, naar het grootste wat er is: Wat is liefde? TICKETS AAN 50% met de actie 'BURENGELUK'

'Het Mengelmoes' theaterconcert

Gene Bervoets & Koperkwintet Brassery

za 5 feb 2022

Een selectie 'verboden' liederen uit het Antwerpse verzamelhandschrift Het Mengelmoes van 1696, dat aan de censuur van de Kerk is kunnen ontglippen. Geen geestelijke en religieuze gezangen, maar wel seks, volkse humor, de duivel, overmatig drankgebruik, geweld, libertinisme en pornografie.

Sluitertijd

van heden / versteven

za 19 feb 2022 - 20.00 uur

‘Sluitertijd’ is het bijzonder portret van een man die op zoek gaat naar zijn dochter, maar vooral zichzelf tegenkomt. Een verhaal over hoop, graag willen zien en niet kunnen loslaten.

Suzy Wandas, het wonderbaarlijke verhaal van ‘The lady with the Fairyfingers’

Kobe Van Herwegen

do 21 apr 2022 - 20.00 uur

Kobe Van Herwegen vertelt het boeiende relaas van Suzy Wandas, geboren in een foorwagen in Brussel en uitgegroeid tot goochelaarster van wereldfaam in de 20ste eeuw. Geïllustreerd met foto’s, goocheltrucs en zeldzaam filmmateriaal schets hij haar bewogen levensloop.

Akke Akke Tuut (familie 3+)

door 4Hoog - met gratis pannenkoek

za 7 mei 2022 - 15.00 uur

Zo’n slordige 30 jaar geleden begonnen 2 jonge honden een splinternieuw cabaret-duo genaamd Kommil Foo. Akke Akke Tuut was één van hun eerste voorstellingen. Kommil Foo regisseert nu het theaterduo 4Hoog in een spiksplinternieuwe versie van deze klassieker. Onweerstaanbaar voor de hele familie!