programma > theater

Deer Diana - De Antwerpse première

Pascale Platel

vr 8 feb 2019 - 20.00 uur

Deer Diana, gij goddelijke prooi, hoe is het in godsnaam zover kunnen komen? Ik ken Diana van op school. We wilden alle twee dolgraag kleuterleidster worden en les geven aan de freubels. We hadden alle twee een eetprobleem, maar we wisten het niet van elkaar. We dachten gewoon dat we normaal waren.
volzet

Wat (niet) weg is

Fien Leysen

za 30 mrt 2019 tot zo 31 mrt 2019

Een multimediale voorstelling over gemis, het menselijke geheugen, en wat er overblijft van de dingen die voorbij gaan. Elke toeschouwer krijgt de kans om het verhaal alleen te beleven, aan de hand van desktopbeelden, interviews, en een persoonlijke vertelling.

In het tuinhuis (In the summerhouse - Jane Bowles)

theatervoorstelling - door theater Vonk

vr 26 apr 2019 tot zo 28 apr 2019

Molly vlucht vaak weg in het tuinhuis, om te ontsnappen aan de verpletterende woorden van moeder Gertrude. Kostganger Vivian wordt Molly's rivale. Gertrude trouwt en laat Molly alleen achter. Vivian's dood en de mislukking van Gertrude's huwelijk schudden de emotionele kaarten flink door elkaar.

Verhalen zijn werelderfgoed

door De Verhalenwerf

zo 28 apr 2019 - 14.00 uur

Verhalen zijn werelderfgoed, vertellen is een vak. Op Erfgoeddag 2019 brengen interculturele vertellers wereldverhalen van de meestervertellers Sotigui Kouyaté, Yoshi Oida, Nasreddin Hodja, Jean-Claude Carrière en Wannes Van De Velde.