programma > theater

Roodhapje (5+) - op de Veemarkt

Theater FroeFroe

za 20 aug 2022

13 UUR (15 uur al volzet) - Modern sprookje met prachtige poppen, kostuums en livemuziek. Voor kinderen vanaf 5 jaar. Gratis. In openlucht.

Ramblas Antwerpen

hét tofste buurtfestival voor en door de buurt - vzw Klapaf ism vzw Schipperskwartier en Het Stadsmagazijn

za 3 sep 2022 tot zo 4 sep 2022

In het Schipperskwartier wordt het supergezellig met een braderij, straatanimatie, kermis en een kinderfestival.

Sinjor Circo

Internationaal straattheater op de Scheldekaaien

zo 18 sep 2022 - 12.00 uur

Het jaarlijkse festival Sinjor Circo brengt spectaculaire acrobatie, hilarische slapstick en poëtische voorstellingen voor iedereen. In juni en september kan je straattheater bewonderen op verrassende plaatsen.

Upperdare Littéraire

Evi Rosiers

do 10 nov 2022 - 20.00 uur

In humor en erotische verhalen onderzoekt Evi Rosiers onze kijk op seksualiteit en prikkelt ze de erotische verbeelding. Voor haar is erotiek is meer dan verhitting van bepaalde lichaamsdelen; het is een spel tussen de mythische minnaars Psyche en Eros. 

Mia Kermis - miniatuurvoorstelling

Stefanie Claes (Lucinda Ra) - matinee voor volwassenen - kinderen 10+ welkom

za 11 feb 2023

14:00 UUR & 16:15 UUR Op een unieke manier vertelt Stefanie Claes het verhaal van een kind dat opgroeit en op zoek gaat naar haar eigen begin om zo te kunnen groeien. Het resultaat is een intieme miniatuurvoorstelling voor volwassenen waarbij kinderen welkom zijn.

Een cabaretvoorstelling van Nele Bauwens

za 29 apr 2023 - 20.00 uur

Dartelend ging Nele door het leven, de dag plukkend, swingend en zingend. Tot de geschiedenis kwam aankloppen, en de buren ook... Wie denkt aan huilen van het lachen, aan wenen van ontroering en aan rollen van het ene wonderlijk inzicht in het andere, die denkt aan een cabaretvoorstelling van Nele.

Queens

cabaretvoorstelling door Wim Claeys

wo 17 mei 2023 - 20.00 uur

Hoe gaat het er aan toe onder het dak van een alleenstaande papa met 4 opgroeiende dochters? Eén dak met daaronder vier Queens en één koning? Of is de koning de nar? Een grappige show vol pogingen om het goed te doen. Gespeeld, gezongen en verteld door Wim: joviaal, meeslepend, onnozel, ontroerend.