programma > Project Kunstwijk: RAAK!

Klank. Beeld. Woord. Dans. Workshops. // vr 16 tot zo 18 okt

Vernieuwend talent barst los! Laat je raken door het jongste festival van district Antwerpen: Project Kunstwijk. Kom drie dagen lang je hart verliezen aan kunst in het centrum van Antwerpen.

RAAK nodigt je uit om in de binnenstad een artistiek parcours te volgen om nieuw, lokaal talent te ontmoeten in een veilige en relaxte sfeer. Fameus stelt voor RAAK een boeiend programma samen met dansers, schrijvers, muziek, beeldende artiesten en workshops. Een selectie artiesten toont je wat kunst in tijden van corona kan betekenen. Zo baan je je een weg tussen lokaal en sprankelend talent.

Niet mis, zo een nieuw festival, eerder RAAK!

Locaties >> Fameus // Het Stadsmagazijn // Museum Vleeshuis // Museum Plantin-Moretus

PROGRAMMA

Vrijdag >> Project Kunstwijk: RAAK! - Opening

Vernieuwend talent barst los

vr 16 okt 2020 - 19.00 uur

Via een belevingsparcours maak je kennis met beeldend en performatief werk van de GASTen, artists in residence, in een intrigerende visuele sfeer. Als kers op de taart is er een choreografische drieluik-performance van Jo An Lauwaert, Xrayartstudio en Funuun. BEKIJK HET PROGRAMMA VAN VRIJDAG

Zaterdag >> Project Kunstwijk: RAAK! - In volle vaart

Vernieuwend talent bestormt de binnenstad

za 17 okt 2020 - 14.00 uur

Kunst in alle mogelijke disciplines, divers en gedurfd. Kom het volop beleven in prachtige musea en verrassende ontmoetingsplaatsen. Dynamische performances nemen je mee van de ene artistieke wereld naar de andere. Maak je keuze: waar wil jij je laten raken? BEKIJK HET PROGRAMMA VAN ZATERDAG

Zondag >> Project Kunstwijk: RAAK! - Iedereen doet mee

Vernieuwend talent zet jong en oud in actie

zo 18 okt 2020 - 14.00 uur

Kom je uitleven in een creatief-artistiek paradijs! Kinderen van 6 tot 12 jaar duiken het printlab in of verkennen stempeltechnieken. Bewonder hier en daar beeldende kunstenaars aan het werk. Met de slapstick voorstelling 'Stretch' word het lachen geblazen! BEKIJK HET PROGRAMMA VAN ZONDAG.