Vliegerhappening

Middenvijver Linkeroever | Bert Maetens en district Antwerpen

PROGRAMMA

ACROBATIE- EN SPEKTAKELSHOWS

SKY LINES | Sylvia Idelberger 
Voorstellingen om 13.30 uur, 15 uur & 16.30 uur 

Met alleen maar een klimgordel bevestigd aan een touw trotseert een danseres in de zwaartekracht. De wereld wordt letterlijk op zijn kant gezet in een voorstelling, die doordrenkt is van gratie, acrobatiek en de schijn van gewichtloosheid. Maar onder die schijn gaat een enorme kracht schuil tussen de luchtacrobate en de zwaartekracht en ze laat zo een hemelse belevenis achter bij het publiek.

FANTASTIC FLYING FUEGOS | Ell Circo D’ell Fuego 
Voorstelling om 17 uur 

Let’s dance! Tijdens een gloednieuw vliegspektakel maken de Fantastic Flying Fuegos de dansvloer én het luchtruim onveilig. Vanop het platform van de vliegende trapeze geven onze losgeslagen acrobaten zich volledig over aan het ritme van de zwaai. Verwacht je aan sensationele flightbattles en vliegende discoballen.

DOORLOPENDE ANIMATIE VOOR JONG EN OUD

Vliegintiatie (13 tot 16 uur) 
Ell Circo D’ell Fuego nodigt het publiek uit in hun fantastisch vliegend universum. Tijdens vlieginitiaties kunnen kinderen (vanaf 1m30), jongeren en volwassenen zich aan een luchtdoop op de vliegende trapeze wagen.

Workshop vliegers maken | Bert Maetens 
Maak je eigen vlieger en leer vliegertechnieken.

Fiesta! | Restvorm
Kom gezamenlijk een Mexicaanse slinger maken. Iedereen kan meedoen. Neem een lapje van de rijdende hoepelrok en knip die in een mooie vorm.
Al die vormen worden aan elkaar genaaid en terwijl de hoepelrok van de hoge dame steeds leger wordt, wordt de slinger steeds voller en langer. 
Tijd voor een bescheiden feestje.

De Werf | Circus De Sven
In deze speeltuin wordt er gewerkt! Terwijl sommigen het evenwichtsparcours uittesten, (ver)bouwen anderen de speeltoestellen met de mensen van De Sven. Er is van alles te doen: in elkaar zetten, vijzen indraaien, schuren en vooral veel spelen. Het eindresultaat is een speeltuig van maar liefst 80 meter lang. De Werf is een fantasiespel, een theater waarin de kinderen de hoofdrol spelen, alsook een puur speeltoestel waar ze vrij kunnen spelen.

VERENIGINGENMARKT


Praktisch

afbeelding moeilijkheisgraagd
prijzen
  • Gratis
locatie
  • Middenvijver - August van Cauwelaertlaan

Extra

13 tot 18 uur

  • weide van Park Middenvijver (Blancefloerlaan ter hoogte van halte Sporthal) op Linkeroever