Chi Neng, Abbs & Butt, Zumba, BBB, Pilates, Yoga (Hatha, Yin en Vinyasa)

door Sporting A - opstartdatum wordt nog meegedeeld

Chi Neng met Geert

dinsdag 10-11.30 uur

Ontspannen oefeningen voor lichaam en geest. Chi Neng draagt bij tot ontspanning, spierversterking, lichaamscoördinatie en het aanscherpen van je concentratie.

Abbs & Butt met Oliver

dinsdag 20-21 uur

Abbs & Butt is een stevige les met vooral oefeningen voor buik en billen. Laat je meevoeren door de swingende muziek en voel al je spieren werken. Praktisch: Breng een matje mee.

Zumba met Olivier

dinsdag 21-22 uur

In een combinatie van fitness en dans doe je een volledige body-workout. Genieten en sporten op swingende Latijns-Amerikaanse ritmes zoals cumbia, salsa, reggaeton... en hedendaagse muziek. Deze les is ideaal om fit en gezond te blijven.

BBB met Sedric

woensdag 19-20 uur

Met BBB train je gericht de bil-, buik- en beenspieren op muziek. Met rustige, eenvoudige oefeningen die geschikt zijn voor iedereen werk je aan je conditie en lenigheid.

Pilates met Sedric

woensdag 20-21 uur

Deze oefeningen zorgen voor een evenwichtige ontwikkeling van alle spiergroepen. Je kweekt een sterk en flexibel lichaam. Ook de coördinatie van je bewegingen wordt verbeterd.

Yoga (Hatha) met Yolanda

donderdag 10-11:30 uur

De meest klassieke vorm van yoga, waarbij de nadruk ligt op het versterken en soepel maken van je lichaam. Je staat wat langer in één houding. Het doel is dan ook je lichaam en ademhaling te leren beheersen. Het is rustig en een goede manier om kennis te maken met deze sport. Stap voor stap leer je verschillende houdingen kennen.

Yoga (Yin) met Veerle W

vrijdag 10-11:30 uur

De oefeningen van Yin yoga werken niet op de spieren, maar op de gewrichten en het bindweefsel. Alle houdingen doe je op de grond en de poses houd je voor een lange tijd vast.

Yoga (Vinyasa) met  Veerle W.

vrijdag 11:30-13:00 uur

Deze vorm van yoga is actief en dynamisch. Bij Vinyasa yoga is er geen vaste serie van houdingen. De lesgever is vrij in het bedenken van een reeks houdingen. Het is speels, maar pittig.


Praktisch

afbeelding moeilijkheisgraagd
locatie
  • cultureel ontmoetingscentrum Stadsmagazijn
  • Keistraat 5-7
  • 2000 Antwerpen

Extra

Inschrijven online via Sporting A