Sinjor Circo brengt circus naar de vier hoeken van district Antwerpen. Laat je zondag 8 september op Linkeroever verrassen door spectaculaire acrobatie, hilarische slapstick en poëtische voorstellingen. Geniet van een heerlijke middag spektakel, met je tenen in het gras en een drankje erbij.

VOORSTELLINGEN

14 uur: BACK 2 CLASSICS -  Planeta Trampolí 

Deze frisse, intieme trampolineshow voor het hele gezin combineert het klassieke circus met urban cultures via dans, muziek en de kunst van het turntablism (scratchen met vinylplaten). De trampoline gaat een eigen leven leiden te midden van de gekte en acrobatiek van zijn hoofdrolspeler. Een reis naar het verleden vol humor, poëzie, onschuld en ritme. 

Meer actie, meer spanning, meer van alles!  

16 uur: GRAVIR - Compagnie Les Quat’fers en l’air 

Een duo stuntvrouwen arriveert, klaar om de hoogste toppen te beklimmen... Helaas heeft de opwarming van de aarde de sneeuw doen smelten, en alleen het skelet van de gigantische berg blijft over... Hoe kunnen zij de zwaartekracht trotseren? Waarom blijven klimmen als je toch altijd weer beneden eindigt? Het is een mysterie enkel op te lossen door te proeven van het plezier van acrobatiek in een kort moment van gewichtloosheid! Zal het duo de hitte aankunnen terwijl ze in de lucht ronddraaien?  

DOORLOPENDE ANIMATIE

13 tot 17 uur: Ontdek zelf nieuwe hoogtes in de Aerial Village van Ell Circo D’ell Fuego. Puurlain brengt de Rode Aarde mee waar iedereen mee kan boetseren aan de wereld waarvan we dromen.  

MEER SINJOR CIRCO: 15/9 Harmoniepark - 22/9 Kielpark - 29/9 Stuivenberg  


Praktisch

prijzen
  • gratis
locatie
  • speeltuin Thonetlaan (aan veerboot), Linkeroever

Extra

13 tot 17 uur