Op Visite

Op Visite - Voorstellingen op school
Omdat het voor u soms een hele onderneming is, zo'n uitstapje naar het cultuurcentrum, komt het cultuurcentrum ook volgend seizoen naar uw school. Wij selecteerden drie voorstellingen en één workshop die in de vertrouwde klasomgeving kunnen plaatsvinden. Zo brengen de spelers een stukje magie!

Op Visite - Praktisch
Wil je graag een voorstelling boeken voor je klas, geef via dit formulier je voorkeur door. Samen zoeken we een geschikte datum binnen de speelperiode De voorstellingen zijn zo gekozen dat ze niet veel ruimte of techniek nodig hebben. Wees er wel snel bij, want het aantal speeldagen is beperkt!

OP VISITE - Brol (K3, L1, L2)

workshop van Kunst in zicht

ma 4 okt 2021 tot vr 11 mrt 2022

Kunst in Zicht gaat op reis met een collectie over de waarde van de dingen. Hoe klinkt het als die knalrode koplamp om hulp roept? En kan een laars ook een vijver zijn? Kunnen dingen dingen doen? En wanneer wordt iets brol?
volzet

OP VISITE - Iets met ne fiets (instap, K1, K2, K3)

Cie Selderie

ma 8 nov 2021 tot di 31 mei 2022

Maak kennis met deze twee muzikale madammen hun coole tandem. Ze zingen, springen en lachen! Ga je mee op fietsavontuur?
volzet

OP VISITE - Missie Mammoe (K2, K3, L1)

Collectief Kikero

di 30 nov 2021 tot vr 28 jan 2022

MISSIE MAMMOE gaat over Billie, een meisje dat haar vriend Mammoe kwijt is. Zonder hem kan ze niet leven. Daarom geeft ze hem als vermist op bij de politie. Hiermee gaat missie Mammoe van start. Agente Ingrid stelt alles in het werk om de vermiste terug te vinden.
volzet

OP VISITE - Stretch (L1, L2, L3)

MEURMAN en de RUDY

ma 17 jan 2022 tot vr 11 mrt 2022

"Hoort ge dat? Dat is het applaus. Een staande ovatie. En wij, hand in hand, in het midden van de arena. Zweet op ons voorhoofd.” Twee turners tussen vier witte lijnen. Zweetbandjes. Wolkjes talkpoeder. Een plint. En een routine. Steeds opnieuw. Tot ze het kunnen. Of dromen dat ze het kunnen.
volzet