Programma > familie

Sinbad (7+)

coStA | kunstZ & Mohanad Mukhtar

zo 28 apr 2024 - 15.00 uur

Geïnspireerd door ‘Duizend-en-een-nacht’ vertelt Mohanad Mukhtar met ‘Sinbad’ een verhaal over een jongen die voor het eerst in zijn leven zijn verjaardag kan vieren. Hoe bereid je een verjaardagsfeest voor zonder ouders en familie om je heen? Want iedereen is achtergebleven in Bagdad.

Hoera en adieu!: Buurtfeest en familiedag

30 jaar coStA | met Geert Beullens, Maud Vanhauwaert, Dagdiscoo, Betonne Jeugd, The Bonnie Blues

zo 26 mei 2024 - 13.00 uur

Kom gezellig iets drinken terwijl een bakfiets-disco en een vro(uwe)lijk muziektrio de sfeer zetten. Maak een nostalgische rondgang in coStA en tik één van de memorabilia op de kop in de veiling. De hele middag is er pret voor het hele gezin met animatie en een grappige kindervoorstelling.

Potluck BBQ

30 jaar coStA | Breng je favoriete gerecht mee om te delen!

zo 26 mei 2024 - 17.00 uur

Schuif gezellig mee aan voor de heerlijke barbecue van het buurtfeest. Wij roosteren de lekkerste stukjes vlees, halal vlees en vegetarische alternatieven op de grill. Wie een zelfgemaakt bijgerecht meebrengt om te delen, krijgt een fikse korting.

Vliegerhappening

Middenvijver Linkeroever | Bert Maetens en district Antwerpen

zo 2 jun 2024 - 13.00 uur

Kom genieten van de meest spectaculaire vliegers. Extra leuk wordt het als je je eigen exemplaar de lucht in stuurt. Heb je geen vlieger? Maak er een ter plaatse tijdens de workshops. Tussen het vliegeren door bewonder je acrobatische acts en flaneer je langs de verengingenmarkt.