Nieuwjaarsdrink met 'Vitalski speelt Victor Glorieux'

Liedjes en verhaaltjes van de eenzaamste mens van de wereld

Klink met ons op het nieuwe jaar tijdens deze unieke gebeurtenis! Vitalski, 's lands officiële nachtburgemeester, gekend om zijn bijzonder snelle humor en spitsvondige vertellingen, kruipt in de huid van zijn fictieve, zeer tragische Nonkel, genaamd Victor Glorieux — hij is 70 jaar oud, maar voelt zich er hooguit 69.

Via deze wel aandoenlijke Victor Glorieux, komt Vitalski’s meer tedere, muzikale natuur naar boven, voor velen nog een geheim, tenzij voor wie hem reeds bezig zagen in Guido Belcanto’s “Balzaal Van Het Gebroken Hart”.

Vitalski, alias Victor Glorieux, vertelt over zijn dramatische leven op Linkeroever, zijn herinneringen aan de Billiard Palace, zijn echtscheiding na 35 jaar met een dame die alleen maar schorseneren lust; maar tussenin zingt hij een paar eigengemaakte, hoogst romantische liedjes over eenhoorns, treurwilgen en verre regenbogen. Duister én licht, subtiel begeleid door zijn twee fraaie muzikanten Lut Van Nooten en Morgane Vander Linden.

Lach extreem hard met zijn vele, fenomenale vertelsels, maar laat je tevens af en toe meevoeren op de hypnotische liederen in maanlicht.

Een verrassend intieme Vitalski — dat wil zeggen: een verrassend intieme, maar gelukkig ook erg grappige Victor Glorieux.

Op voorhand al te bestempelen als een legendarisch optreden!

Met:
Vitalski
Lut Van Nooten: zang, gitaar
Morgane Vander Linden: zang, gitaar

Victor Glorieux World Tour


Praktisch

afbeelding a-kaart afbeelding moeilijkheisgraagd
prijzen
  • Kansentarief: 2 euro
  • VVK: 8 euro
  • kassa: 10 euro
locatie
  • cultureel ontmoetingscentrum Stadsmagazijn
  • Keistraat 5-7
  • 2000 Antwerpen

Extra

We klinken op het nieuwe jaar met een gratis glaasje cava !