Chi Neng, Hedendaagse dans, BBB, Pilates, Yoga - AFGELAST TOT EINDE SEIZOEN

door Sporting A

Alle lessen van Sport en Beweeg mee worden omwille van de richtlijnen rond het Covid-19 virus geannuleerd tot en met 05/04.

Chi Neng

dinsdag 10-11.30 uur
Deze bewegingsleer is familie van tai chi. Je leert eenvoudige, ritmische oefeningen die je lichaam sterk en soepel maken. Dankzij deze bewegingen boek je vlug resultaat en stijgt je energiepeil snel.

Hedendaagse dans

dinsdag 19-20 uur
Tijdens de lessen leer je je lichaam op ongekende manieren bewegen. Deze dansvorm is dynamisch en sensitief tegelijk en perfect voor iedereen die behoeft heeft om zich een keer te laten gaan op leuke muziek.

BBB 

woensdag 19-20 uur
Train je spieren in billen, buik en benen.

Pilates gevorderden

woensdag 21-22 uur
Deze oefeningen zorgen voor een evenwichtige ontwikkeling van alle spiergroepen. Je kweekt een sterk en flexibel lichaam. Ook de coördinatie van je bewegingen wordt verbeterd.

Yoga

donderdag en vrijdag 10-11.30 uur
Met eenvoudige bewegingen en een rustgevende ademhaling ontspan je je lichaam en geest. Zo verbeter je ook je lichaamshouding

Fusion Belly Dance


Praktisch

afbeelding moeilijkheisgraagd
locatie
  • cultureel ontmoetingscentrum Stadsmagazijn
  • Keistraat 5-7
  • 2000 Antwerpen

Extra

In deze periode moeten we er alles aan doen om de verspreiding van het coronavirus COVID-19 tegen te gaan en risicogroepen te beschermen. Daarom gaat het Stadsmagazijn dicht tot en met 30/6/2020. Alle voorstellingen worden tot dan geannuleerd. Bezoekers die een ticket hebben, krijgen een persoonlijk bericht met meer informatie.

Lees hier alle maatregelen van de stad Antwerpen om de verspreiding van het coronavirus te vertragen

Inschrijven online via Sporting A