Chi Neng, Hedendaagse dans, Fusion belly dance, BBB, Pilates, Yoga

door Sporting A

Chi Neng

dinsdag 10-11.30 uur
Deze bewegingsleer is familie van tai chi. Je leert eenvoudige, ritmische oefeningen die je lichaam sterk en soepel maken. Dankzij deze bewegingen boek je vlug resultaat en stijgt je energiepeil snel.

Hedendaagse dans

dinsdag 19-20 uur
Tijdens de lessen leer je je lichaam op ongekende manieren bewegen. Deze dansvorm is dynamisch en sensitief tegelijk en perfect voor iedereen die behoeft heeft om zich een keer te laten gaan op leuke muziek.

Fusion Belly Dance

dinsdag 20-21.30 uur
Fusion Belly Dance is een vrije dansvorm met invloeden uit flamenco en klassieke Indiase dans, maar er zijn ook elementen uit hiphop en clipdance aanwezig. De basis van deze cursus is buikdans, waarbij je focust op spierisolaties, elegante arm- en handbewegingen en een sierlijke lichaamshouding. 

BBB 

woensdag 19-20 uur en 20-21 uur
Train je spieren in billen, buik en benen.

Pilates gevorderden

woensdag 21-22 uur
Deze oefeningen zorgen voor een evenwichtige ontwikkeling van alle spiergroepen. Je kweekt een sterk en flexibel lichaam. Ook de coördinatie van je bewegingen wordt verbeterd.

Yoga

donderdag 10-11.30 uur
Met eenvoudige bewegingen en een rustgevende ademhaling ontspan je je lichaam en geest. Zo verbeter je ook je lichaamshouding

Fusion Belly Dance


Praktisch

afbeelding moeilijkheisgraagd
locatie
  • cultureel ontmoetingscentrum Stadsmagazijn
  • Keistraat 5-7
  • 2000 Antwerpen

Extra

Inschrijven kan vanaf dinsdag 9 juli om 9 uur

online via Sporting A