Soe Nsuki - GEANNULEERD

Comedyshow 'Soetopia' - met voorprogramma door Jade Mintjens - in zaal Zirkus

Deze voorstelling wordt geannuleerd wegens corona

Had je tickets voor deze voorstelling? Dan kreeg je een mail met weblink naar een aanvraagformulier voor terugbetaling, in te vullen vóór 15 november. 

Soetopia, de ultieme feel good show!

Bloemetjes plukken, 4 broers hebben, arm zijn en croque-monsieurs eten: dat is de wereld van jonge artiest Soe Nsuki.

In haar eerste zaalshow neemt ze het publiek mee op reis door het onvoorspelbare landschap van Soetopia, het land der eeuwige positiviteit. Een land waar de glazen overvol zijn, maar waar tegenslag ook zijn plaats heeft. Wordt er gelachen? Ja! Wordt er geweend? Ja! Wordt er geld uitgedeeld? Misschien!

Kom kijken als u klaar bent om een avondje te genieten van de energiebom die Soe is. Eén belofte: u komt buiten als een gelukkiger mens!

Voorprogramma door Jade Mintjens

Jade Mintjens is een ontwapenende jongedame met pit en charme. Sinds haar deelname aan het comedyprogramma Voor De Leeuwen in 2017 verzorgde ze het voorprogramma van Bart Cannaerts  en Bert Gabriëls en werd ze de eerste vrouwelijke finaliste van de Lunatic Comedy Award. Laatst tourde ze nog met Michael Van Peel als één van zijn ‘Young Ones’. Jade is ook lid van improcomedygezelschap The Lunatics. Zij brengt nu haar glimlach en gitaar mee op podium als voorprogramma voor Soetopia.


Praktisch

afbeelding a-kaart
prijzen
  • Kansentarief: 2 euro
  • VVK: 8 euro
  • kassa: 12 euro
locatie
  • zaal Zirkus
  • Zirkstraat 36
  • 2000 Antwerpen

Extra

Deuren 19.30u

Aanvang 20.00u

Kom je met je bubbel? Laat dan één persoon in één bestelling alle tickets voor de hele bubbel aankopen.  Zo kunnen wij beter zorgen voor een Corona-veilige zaalschikking. Nieuwe regel tot 19/11: één bubbel is beperkt tot het gezin + één nauw contact