Sinjor Circo

Internationaal straattheater op het Falconplein

Sinjor Circo brengt verwondering naar het Schipperskwartier. Laat je op zondagmiddag 9 juni verrassen door internationaal straattheater. Kom langs én blijf hangen, Sinjor Circo is uw probaat middel tegen de weekendblues. Madam Circo zorgt voor een glaasje fris en een leuk terras.

13 tot 18 uur doorlopend

  • DJ Vinylla speelt leuke plaatjes
  • Blaas REUZEzeepbellen met de zeepbellenREUS
  • Zomerterras met bar
 

14 uur > SAFE - Compagnie Mobilette

In elke vrouw schuilt een ballerina. En een pyromaan. SAFE is een spectaculaire voorstelling met een ontploffende stofzuiger, een potje sperma en een vleugje poëzie. Alle ingrediënten voor een geslaagd vrouwenleven. Een komische voorstelling met een serieuze boodschap: wie kersen wil eten, moet in een boom klimmen. Wie wil zoenen, moet niet bang zijn voor een koortslip. SAFE is hilarisch en herkenbaar. En soms ontroerend.

16 uur > ADORO - Compagnia Alta Gama

In Adoro zie je de ups en downs van een man en een vrouw, overmand door pure liefde. Zij komt imponeren met haar stem en haar muziek. Hij, haar onbehulpzame assistent, is een voortdurende stoorzender. Ze lopen elkaar als twee idioten in de weg en raken aan het bekvechten. Maar uiteindelijk zal de lach en de liefde overwinnen. Een show die uitnodigt om lief te hebben, te lachen en te dromen. Romantische clownerie met live muziek en geweldige acrobatiek op de fiets.

 

Nog meer Sinjor Circo

Laat je verrassen door nog meer Circus op Antwerpse pleintjes.

zondag 16 juni - Schijfstraat (Kiel)
zondag 23 juni - Venezuelastraat (Lucthbal)
zaterdag 7 en zondag 8 september - De Coninckplein (centrum)
zondag 15 september - Sint-Andriesplaats (centrum)
zondag 22 september - Haantjeslei (Zuid)

Ontdek het volledige programma op www.sinjorcirco.be


Praktisch

prijzen
  • gratis
locatie
  • Falconplein, 2000 Antwerpen