Bloemen noch kransen - Senne Guns zingt Freddie Mercury

met The Moonlovers en Herwig Verhovert (VRT radio 1)

Diep bedroefd maar met grote dankbaarheid geven wij u kennis van “Bloemen noch kransen”, een concertreeks waarin levende muzikanten hun overleden helden eren.
Het orkest van 'The Moonlovers” zal de centrale gast in alle waardigheid bijstaan. Herwig Verhovert (VRT Radio 1) leidt de plechtigheid in goede banen en wijdt de homilie aan interessante weetjes over de overleden artiest. Het concert vindt plaats in besloten kring. Nadien is er aan de bar gelegenheid om de muzikanten te groeten.

Senne Guns zingt Freddie Mercury

Senne Guns is pianist, componist en zanger. Hij speelde bij de band Tomán en toerde met Spinvis, bekend van de hit ‘Voor ik vergeet’. De sound is te omschrijven als indie pop met een verdraaid kantje en geloofwaardige teksten. Zijn frisse kijk op Nederlandstalige muziek leverde hem een MIA-nominatie op voor beste Nederlandstalige album.

Freddie Mercury (1946 – 1991) was de legendarische frontman van de groep Queen. Hij stond bekend om zijn flamboyante podiumpersoonlijkheid, explosieve optredens en zijn buitengewone stembereik.

The Moonlovers nemen met hun speelplezier nemen het publiek telkens weer mee in hun muzikale trip. Zij oogstten dan ook al talrijke successen op straten en pleinen in Kopenhagen, in chique kastelen, groezelige kroegen en Italiaanse straatfeesten, en straks hier in't Kwartier (naast het Stadsmagazijn).

Herwig Verhovert presenteerde jarenlang muziekprogramma's (Exit, Classics, Radio 1 Sessies) en maakt nu deel uit van de ploeg rond Jan Hautekiet (Hautekiet) op VRT Radio 1.


Praktisch

afbeelding a-kaart afbeelding moeilijkheisgraagd
prijzen
  • VVK: 8 euro
  • kassa: 12 euro
  • vt-statuut: 2 euro
locatie
  • 't Kwartier
  • Keistraat 11
  • 2000 Antwerpen

Extra

Deuren 19.30u

Aanvang 20u

Afterdrink@stadsmagazijn