programma > school

Schoolvoorstellingen geannuleerd tot aan de paasvakantie

Door de huidige coronamaatregelen zijn alle schoolvoorstellingen geannuleerd tot aan de paasvakantie.
Scholen die een schoolvoorstelling boekten ontvangen een mail met meer informatie. 

schoolvoorstellingen seizoen 2020-2021

Op Visite 2020-2021

Theatervoorstelling bij u op school

di 10 nov 2020 tot wo 30 jun 2021

Omdat het voor u soms een hele onderneming is, zo’n uitstapje naar het theater, komt het cultuurcentrum ook volgend seizoen naar uw school. Wij selecteerden vier verschillende voorstellingen voor kinderen die in de vertrouwde klasomgeving kunnen plaatsvinden.

#Snooze (3de tot 6de lj)

door Warmoes

vr 4 jun 2021

downloading dream .... please wait... Leo, 11 jaar, vertoeft het liefst in de virtuele wereld terwijl zijn zus Fien gefascineerd is door alles wat beweegt. Elke avond moeten ze samen de weg richting dromenland vinden met hun rugzak vol prikkels. Een heerlijk speelse voorstelling!

Ithaka (3de tot 6de lj)

door Eline Kuppens

di 5 okt 2021

of vertrekken is belangrijker dan aankomen 'Ithaka' is een voorstelling over geloven in jezelf, de kunst van het falen en de kracht van kwetsbaarheid, gebaseerd op 'Het lelijke eendje'. Wat als je tussen de eendjes word geboren en eigenlijk een zwaan bent? Zou Eline haar vleugels ontdekken?

Hieperdepiep... Amboula! (2de kl tot 3de lj)

door Theatergroep YALLA YALLA

di 30 nov 2021

Hoera, je bent jarig! Maar, je bent helemaal alleen… Dus maak je nieuwe vrienden om samen een onvergetelijke dag te beleven. Maar hoe gaat dat als je een beetje wereldvreemd bent? Hoe pak je dat dan aan? *Weetje voor curieuzeneuzen: “Amboula” is Tunesisch voor ballon: feestelijk, maar ook gevoelig