programma > school

schoolvoorstellingen seizoen 2018-2019

Op Visite 2018-2019

Theatervoorstellingen op school

za 1 sep 2018 tot zo 30 jun 2019

Omdat het voor u soms een hele onderneming is, zo’n uitstapje naar het theater, komt het cultuurcentrum ook volgend seizoen naar uw school. Wij selecteerden drie verschillende voorstellingen voor kinderen van 2,5 tot 7 jaar die in de vertrouwde klasomgeving kunnen plaatsvinden.

Aardappelsoep (3de tot 6de lj)

door Laïka en Agora Theater

di 2 okt 2018 tot do 4 okt 2018

Een mevrouw kookt soep. Met de groenten en de geuren haalt ze herinneringen op aan het land dat ze ontvluchtte, haar familie, de oorlog en het varkentje Sonja. En dan proeven maar ! Een eigentijdse voorstelling waarin het plezier om te vertellen en het genot om samen te eten centraal staat.
volzet

Hands Up (2de kl tot 2de lj)

door Lejo

di 23 okt 2018

Lejo is het wereldberoemde vingerpoppetje met de grote ogen uit Sesamstraat. Het lijkt wel alsof de poppenspeler het stuk speelt met iemand anders... mooi niet ! Lejo speelt enkel met zijn 2 handen en zijn tien vingers, waarmee hij de gekste figuren tevoorschijn tovert.
volzet

Tik Tak Slaap (instapklas tot 3de kl)

door Feikes Huis

vr 22 feb 2019

In 'Tik Tak Slaap' tovert de actrice een ladenkast om tot een huis vol verrassende kamers en verdiepingen. Met een kleine pop, mooie beelden en grappige geluiden vertellen zij het verhaal van een pop die bang is in het donker en moeder die maar niet aan zichzelf toekomt.
volzet

Bruno (3de tot 6de lj)

Griet Herssens

di 19 mrt 2019

Een surreële woordeloze papiertheater performance, die schemert tussen realiteit en droom. Transformerende papierarchitectuur, pop-up werelden, tonen de onbegrijpelijke schoonheid en wreedheid van een wereld gezien door de ogen van een jongen, Bruno. Met korte Bruno-babbel-SMALL-talk aansluitend.