programma > school

schoolvoorstellingen seizoen 2020-2021

Meespeelconcert De Doktoors (instap tot 3de kl)

door Leen Heylen en Rein De Vos

di 27 okt 2020

Gewapend met een accordeon, een stem en een koffer vol verkleedkledij komen De Doktoors testen of alle kindjes in goede, muzikale gezondheid verkeren. Een concert met oude kinderliedjes waarbij iedereen mag meedoen. Zelfs tot op het podium.
volzet

Op Visite 2020-2021

Theatervoorstelling bij u op school

di 10 nov 2020 tot wo 30 jun 2021

Omdat het voor u soms een hele onderneming is, zo’n uitstapje naar het theater, komt het cultuurcentrum ook volgend seizoen naar uw school. Wij selecteerden vier verschillende voorstellingen voor kinderen die in de vertrouwde klasomgeving kunnen plaatsvinden.

Hieperdepiep... Amboula! (2de kl tot 3de lj)

door Theatergroep YALLA YALLA

di 1 dec 2020

Hoera, je bent jarig! Maar, je bent helemaal alleen… Dus maak je nieuwe vrienden om samen een onvergetelijke dag te beleven. Maar hoe gaat dat als je een beetje wereldvreemd bent? Hoe pak je dat dan aan? *Weetje voor curieuzeneuzen: “Amboula” is Tunesisch voor ballon: feestelijk, maar ook gevoelig
volzet

Ithaka (3de tot 6de lj)

door Eline Kuppens

di 9 feb 2021

of vertrekken is belangrijker dan aankomen 'Ithaka' is een voorstelling over geloven in jezelf, de kunst van het falen en de kracht van kwetsbaarheid, gebaseerd op 'Het lelijke eendje'. Wat als je tussen de eendjes word geboren en eigenlijk een zwaan bent? Zou Eline haar vleugels ontdekken?

Eitje - voorstelling en workshop (1ste kl tot 1ste lj)

door Maas Theater en Dans

do 11 mrt 2021

Stel je voor: een actiefilm, maar dan in het echt. Met één van de saaiste actiefiguren ooit. Een eitje waar helemaal niemand aan mag komen. Een saai eitje bewaakt door twee oersaaie suppoosten in een museum. Maar vergis je niet, binnen de kortste keren zitten we middenin een spannende achtervolging!

Boom Toudou (1ste tot 3de lj)

door Nyiragasigwa Hens

di 23 mrt 2021

De Rwandese versie van Assepoester. Een klein meisje verricht ondankbare taken voor haar boze stiefmoeder. Haar enige troost is Boom Toudou, een boom die haar overleden grootmoeder met haar plantte en waar ze met haar verdriet terecht kan. Met zijn hulp vindt het meisje toch haar weg naar geluk.
volzet

#Snooze (3de tot 6de lj)

door Warmoes

di 27 apr 2021

downloading dream .... please wait... Leo, 11 jaar, vertoeft het liefst in de virtuele wereld terwijl zijn zus Fien gefascineerd is door alles wat beweegt. Elke avond moeten ze samen de weg richting dromenland vinden met hun rugzak vol prikkels. Een heerlijk speelse voorstelling!