programma > school

schoolvoorstellingen seizoen 2021-2022

OP VISITE 2021 - 2022

Theatervoorstelling bij u op school

ma 4 okt 2021 tot di 31 mei 2022

Omdat het voor u soms een hele onderneming is, zo’n uitstapje naar het theater, komt het cultuurcentrum ook volgend seizoen naar uw school. Wij selecteerden drie voorstellingen en één workshop voor kinderen van 2,5 tot 8 jaar, die in de vertrouwde klasomgeving kunnen plaatsvinden.

Boom (1ste kl tot 3de kl)

Tal en Thee

di 14 dec 2021

Met live-muziek en animatiefilm houdt BOOM het midden tussen een intiem concert en een theatervoorstelling. Zonder woorden vertelt BOOM een verhaal over een jonge vogel die de vlucht naar het zuiden mist. Op de tonen van doedelzak, sopraansax en diatonische accordeon gaan de seizoenen voorbij.
volzet

De 1000 ikken van Daan (3de kl tot 3de lj)

door Siska Goeminne en Merel Eyckerman

di 8 feb 2022

We hebben allemaal vele ikken in ons. Sommige ikken zie je altijd, andere bijna nooit. Dat is ook zo bij Daan. Bij opa duiken zijn happy ikken op, bij omi verschijnt zijn allerkleinste ikje en in de klas is de super-ik er weer. En er is 1 plek waar alle 1000 ikken van Daan tevoorschijn mogen komen.

Mevrouw ja, meneer nee (3de kl tot 3de lj)

door Tsunami Tsunami

di 15 mrt 2022

Mevr. Ja vindt altijd wel een streepje blauw in de lucht. Mr Nee maakt zich zorgen over die ene wolk. Zij omarmt het leven. Hij omarmt liever haar. Op een dag wordt donker in het hoofd van Mevr. Ja. Mr Nee wil haar weer vrolijk te maken. Zal het hem lukken? Een grappige muziektheatervoorstelling.
volzet

Prinsesje en de beer (2de kl tot 2de lj)

door Fierlefant en Tweelicht & Zoon

di 26 apr 2022

Een voorstelling met veel leuke liedjes, over vriendschap en anders zijn. Prinsesje is droevig want de koning en koningin maken ruzie. Met Beer zoekt ze Lucky Loco Trein, die mensen brengt naar het land waar nooit ruzie is. De kinderen mogen mee raadseltjes oplossen om hindernissen te overwinnen.