programma > school

schoolvoorstellingen seizoen 2021-2022

Op Visite 2022 - 2023

Theatervoorstelling op school

vr 16 sep 2022 tot vr 16 jun 2023

Omdat het voor u soms een hele onderneming is, zo’n uitstapje naar het theater, komt het cultuurcentrum ook volgend seizoen naar uw school. Wij selecteerden drie voorstellingen en één workshop voor kinderen van 2,5 tot 9 jaar, die in de vertrouwde klasomgeving kunnen plaatsvinden.

Vaders en eieren (5de en 6de lj) - in de klas

door Het Banket

ma 6 feb 2023

‘Vaders en eieren’ speelt zich af bij de pinguïns, waar de mannetjes de eieren uitbroeden. Het is een universeel verhaal over liefde en toekomstdromen, over verdriet en familie. Het brengt theater heel dicht bij het publiek en maakt het toegankelijk voor iedereen.
volzet

Baby Pop en Billyboef (1ste tot 4de lj)

door Pascale Platel

di 14 mrt 2023

Een beeldend verhaal vol humor en ook wel wat griezelig! De ongeboren Baby Pop observeert vanuit de mamabuik haar toekomstige familie. Die zuigt met flikkerende vampiertandjes verhalen uit mensen, om ze dan leeggezogen achter te laten. Een frisse vertelvoorstelling met projecties van tekeningen.
volzet

Horen, zien en voelen - Mindfulness (1ste kl tot 1ste lj)

door Mevrouw de Poes

di 2 mei 2023

Mevrouw de Poes oefent voor haar grote poezentoets. Om alles goed onder de knie te krijgen gaat ze te rade bij juf Zen-meermin. Ze stappen in een wonderlijke wereld. Met oefeningen en liedjes in een jasje van verbeelding leert Mevrouw de Poes hoe je in een paar tellen rustig kan worden en blijven.