Ramblas Antwerpen

hét tofste buurtfestival voor en door de buurt - vzw Klapaf ism vzw Schipperskwartier en Het Stadsmagazijn

Ramblas Antwerpenis hét tofste buurtfestival van het jaar! Kom in het Schipperskwartier volop genieten van de braderij, straatanimatie en familietheater.

PROGRAMMA RAMBLAS ANTWERPEN

Zaterdag 4 & zondag 5 september vanaf 10 uur

*BRADERIJ - STRAATVERKOOP

*STRAATANIMATIE - MUZIKALE ACTS

*KUNST EN NOSTALGIE

Zaterdag 4 september 14 - 18 uur doorlopend

KINDERANIMATIE & FAMILIEVOORSTELLING 

Het Zwanenmeer' - PikzPalace Dé grote balletklassieker verwerkt tot een hilarische olympische rollercoaster. Welkom in de open schouwburg!

Zondag 5 september 14 - 18 uur doorlopend

KINDERANIMATIE & FAMILIEVOORSTELLING 

Circusinitiatie met El Circo Del Fuego Hou je van kunstjes en wil je aan de slag met jongleerballetjes, diabolo's en andere circusattributen? Waag je kans!

Tres Loco's Drie muzikanten jongleren, klimmen op elkaar, bespelen instrumenten en zingen. En dat allemaal tegelijkertijd!

 

Jouw kans om mee te werken aan een (nog) aangenamere buurt? Dat kan op 3 manieren!

Jouw handen uit de mouwen steken als vrijwilliger

Kan jij je minstens 4 uur vrijmaken dan hebben we klusjes voor ieders talenten en goesting. Zowel tijdens  de op- en afbouw als tijdens het festival zelf. Stel je kandidaat via info@ramblasantwerpen.be of via  De Klapkrant – Klapdorp 15.

Laat je talent zien tijdens de Ramblas van 2021

De Ramblas site is het podium en het staat open voor elke lokale artiest. Muziek, straatacts, … het past allemaal binnen het concept. Stel je kandidaat via info@ramblasantwerpen.be of via  De Klapkrant – Klapdorp 15.

Jouw spullen een tweede leven schenken als standhouder op de rommelmarkt

De straatverkoop is een klassieker. Ook dit jaar kunnen we een standplaats voorzien voor alle gezinnen / handelaars. Aanmelden kan via info@ramblasantwerpen.be of via De Klapkrant – Klapdorp 

Ramblas Antwerpen is realisatie van vzw Klapaf in samenwerking met de vzw Schipperskwartier en cultureel ontmoetingscentrum Het Stadsmagazijn met de steun van de Stad Antwerpen en District Antwerpen.  


Praktisch

prijzen
  • gratis
locatie
  • Klapdorp, Kaasbrug, Houten brug, Paardenmarkt, Varkensmarkt, Hoornstraat, Stadswaag en Falconplein (zondagsmarkt)

Extra