GEANNULEERD - Ramblas Antwerpen

hét grootste buurtfestival van en door de buurt - door vzw Klapaf, vzw Schipperskwartier en Het Stadsmagazijn

Bericht van handelaarsvereniging Klapaf
 

Beste, 
Ramblas Antwerpen is het volksfeest van ’t Stad en moet dat blijven.  
Conform de huidige regelgeving voor het organiseren van evenementen mogen we een mini editie houden tijdens het eerste weekend van september
maar als organisatie staan we voor kwaliteit, puur plezier en veiligheid.  Daar willen we niet van afwijken.  Daarom werd zeer recent - en geloof het vrij, met pijn in het hart - beslist om de volgende editie van Ramblas Antwerpen te organiseren op 3, 4 en 5 september 2021.   Noteer die datum alvast in je agenda. 
Eerst en vooral wil ik de vele vrijwilligers, de buurtbewoners, het organisatiecomité en de handelaars bedanken die de voorbije maanden achter de schermen keihard gewerkt hebben.  Hun noeste arbeid zal in de toekomst renderen.  Ramblas Antwerpen 2021 wordt daardoor nog beter, nog leuker, nog plezanter.   
Geen enkele pandemie krijgt ons klein. We komen hier als buurt veel sterker en vooral meer verbonden met elkaar uit.  Iedereen beseft meer dan ooit het belang van een aangename en plezante leefomgeving.   
Veel ideeën rijpten de voorbije maanden en zijn in voorbereiding of zelfs in uitvoering zoals KlapKunst.  Je hebt beslist de kunstwerken voor het raam van woningen en handelszaken reeds bewonderd.   Binnenkort communiceren we meer over dit project. 
Wil je als handelaar meewerken aan een aangename buurt dan kan je contact opnemen met onze secretaris pieter@klapaf.be.  Als bewoner kan je altijd terecht in het buurtinfopunt bij Sonja op Klapdorp 15.   
Vol vertrouwen rekenen we ook op jou om van Ramblas 2021 een onvergetelijke editie te maken.  

 

Namens handelaarsvereniging Klapaf VZW, 
Wim Schuer Voorzitter 
 
P.S.  Ramblas Antwerpen is een gezamenlijk initiatief van het buurtcomité Schipperskwartier, de handelaarsvereniging Klapaf VZW en het cultureel ontmoetingscentrum Stadsmagazijn met de steun van De Stad Antwerpen en het District Antwerpen.  

Ramblas Antwerpenis hét grootste buurtfestival van het jaar! Kom in het Schipperskwartier volop genieten van de braderij, straatanimatie en familietheater.

PROGRAMMA RAMBLAS ANTWERPEN

Vrijdag 4 september

* OPENING RAMBLAS ANTWERPEN

*vanaf 19 uur TOUREKE RAMBLAS 

 

Zaterdag 5 september

*10 uur BRADERIJ - STRAATVERKOOP

*13 uur STRAATANIMATIE

*14 uur FAMILIETHEATER

 

Zondag 6 september

*10 uur BRADERIJ - STRAATVERKOOP

*13 uur STRAATANIMATIE

*14 uur FAMILIETHEATER


Praktisch

prijzen
  • gratis
locatie
  • Klapdorp, Kaasbrug, Houten brug, Paardenmarkt, Varkensmarkt, Hoornstraat, Stadswaag en Falconplein (zondagsmarkt)

Extra

Wil je meedoen als vrijwilliger, lokaal podiumtalent of standhouder?

Meer info hier