Nieuwjaarshappening Opera For The People

met Nicola Mills - The Down to Earth Diva

Laat je overweldigen door de magie van opera, heel dichtbij. Kies je favoriete nummer uit Nicola's oeuvre van opera, musical en pop. We verwennen je bovendien met een gratis glaasje cava. Proost op het nieuwe jaar!

Nicola Mills heeft 10 jaar ervaring als zangeres in grote operahuizen. Maar haar ware passie ligt buiten de muren van de concertzaal: twee jaar geleden begon Nicola ook op straat te zingen. Daar genoot ze volop van het directe contact met het publiek. Voor veel voorbijgangers was operamuziek een echte ontdekking, iets dat ze nog nooit van zo dichtbij hadden beleefd. 'Opera For The People' was geboren! Sindsdien zingt Nicola overal, op elke mogelijke gelegenheid, voor iedereen die haar horen wil.  Mét verzoeknummers! Kies ter plekke uit haar 'Song menu'. Opera, musical of pop: er is voor ieders wat wils.

Bekijk het Song Menu

Nicola is een telg uit een niet-muzikale arbeidersfamilie uit Lancashire. Verrassend genoeg heeft opera haar op één of andere manier gevonden en nooit meer losgelaten. Haar carrière is indrukwekkend: ze genoot een opleiding aan The Royal Scottish Academy of Music and Drama en zong in Glyndebourne Festival Opera, de Nationale Opera van Nederland en de Vlaamse Opera in Antwerpen.

Nicola Mills doing her thing.

Nicola Mills - Julie for the People


Praktisch

afbeelding a-kaart
prijzen
  • Kansentarief: 2 euro
  • VVK: 8 euro
  • kassa: 10 euro
locatie
  • cultureel ontmoetingscentrum Stadsmagazijn
  • Keistraat 5-7
  • 2000 Antwerpen

Extra

*met gratis glaasje cava
*met verzoeknummers
*ticketverkoop vanaf dinsdag 4 dec