programma > kinderen

Brunch met familievoorstelling 6+ > Stroomplein

Vegetarische keuken met theater Hirngespinst > i.s.m. vzw Onder Stroom

zo 20 jun 2021 - 11.00 uur

Uitstapje naar de brunchbus op het Stroomplein, een lijnbus omgebouwd tot duurzaam kookatelier. Proef een heerlijke maaltijd die bereid is met vriendelijkheid voor onze planeet, en pik gratis een theatervoorstelling mee.

Brunch met familievoorstelling > Stroomplein

Vegetarische keuken met Hoolahoop-act en -instuif > i.s.m. vzw Onder Stroom

zo 4 jul 2021 - 11.00 uur

De brunchbus op het Stroomplein is een lijnbus omgebouwd tot duurzaam kookatelier. Proef een heerlijke maaltijd die bereid is met vriendelijkheid voor onze planeet, en pik gratis animatie mee voor de hele familie.

Sport- en cultuurweek - ZOMERVAKANTIE

voor kinderen van 6 tot 12 jaar

ma 5 jul 2021 tot vr 9 jul 2021

Heb je zin in een week plezier beleven en vrienden maken ? Sporten, ravotten, creatief bezig zijn? Kom dan naar de sport- en cultuurweek !
volzet

Brunch met kindergrime > Stroomplein

Vegetarische keuken met kindergrime > i.s.m. vzw Onder Stroom

zo 18 jul 2021 - 11.00 uur

De brunchbus op het Stroomplein is een lijnbus omgebouwd tot duurzaam kookatelier. Proef een heerlijke maaltijd die bereid is met vriendelijkheid voor onze planeet, en laat je kleine dreumes omtoveren tot heks, paddenstoel, prinses,...

Brunchen en bellen blazen > Stroomplein

Vegetarische keuken met initiatie reuzezeepbellen maken > i.s.m. vzw Onder Stroom

zo 1 aug 2021 - 11.00 uur

De brunchbus op het Stroomplein is een lijnbus omgebouwd tot duurzaam kookatelier. Proef een heerlijke maaltijd die bereid is met vriendelijkheid voor onze planeet. En er zweeft magie in de lucht, want we laten de REUZEzeepbellen volop in het rond vliegen. Doe je mee?

Brunchen en buttons maken > Stroomplein

Vegetarische keuken met knutselactiviteit> i.s.m. vzw Onder Stroom

zo 15 aug 2021 - 11.00 uur

De brunchbus op het Stroomplein is een lijnbus omgebouwd tot duurzaam kookatelier. Proef een heerlijke maaltijd die bereid is met vriendelijkheid voor onze planeet. Kom lekker knutselen en maak zelf een button. Misschien een leuke verrassing voor moederdag?

Brunchen en circusinitiatie > Stroomplein

Vegetarische keuken met El Circo Del Fuego > i.s.m. vzw Onder Stroom

zo 29 aug 2021 - 11.00 uur

De brunchbus op het Stroomplein is een lijnbus omgebouwd tot duurzaam kookatelier. Proef een heerlijke maaltijd die bereid is met vriendelijkheid voor onze planeet. Hou je van kunstjes en wil je aan de slag met jongleerballetjes, diabolo's en andere circusattributen? Waag je kans!