Heb je het koud tijdens de donkere dagen? Kom dan mee dansen tijdens onze caribische Zumba! Zo maken we de warmste week nog wat warmer. De opbrengst van de lessen gaat integraal naar de opbouw van een basisschool in een afgelegen plattelandsgemeenschap in Cambodja. 

www.rako-belgie.be

Kies je les (45 min): 17u, 18u, 19.30u of 20u

Op zaterdagavond kunnen sportieve dames en heren inschrijven in één van de Zumbalessen. Na deze workout van 45 minuten kan gezellig nagepraat worden bij een drankje in de bar.

Waarom dit goed doel?

Sedric kent de mensen die in België instaan voor de fondsenwerving persoonlijk en weet dat zij garant staan voor de integrale doorstorting van alle giften naar een betrouwbaar team in Cambodja. Het geld wordt goed besteed en de lokale bevolking plukt de vruchten van alle inspanningen!

RAKO België

RAKO (Remote Area Kids Organisation) is actief op het platteland in Cambodja, meer bepaald in de provincies Siem Reap en Banteay Mean Cheay.
Siem Reap is wereldberoemd door de overblijfselen van de oude Khmertempels van Angkor Wat. Jaarlijks bezoeken miljoenen toeristen dit werelderfgoed. Het toerisme groeit jaar na jaar en ook het aantal vijfsterrenhotels wordt steeds groter!
Toch gaat de dagelijkse overlevingsstrijd voor de lokale bevolking verder, vooral op het platteland! Er is immers nog steeds een groot tekort aan zuiver drinkwater, onderwijs en medische zorgen. RAKO zet zich in om de bevolking te voorzien van waterputten en waterzuiveringsfilters en bouwt ook infrastructuur voor basisonderwijs en eerstelijnsgezondheidszorg op het platteland. Onze belangrijkste missie is het aanbieden van onderwijs aan de kinderen op het platteland, zij zijn immers de TOEKOMST van het land!

Praktisch

afbeelding moeilijkheisgraagd
prijzen
  • per les: 10 euro
locatie
  • cultureel ontmoetingscentrum Stadsmagazijn
  • Keistraat 5-7
  • 2000 Antwerpen

Extra

20 deelnemers per les