programma > theater

Post!

door Ief Postino

vr 8 nov 2019 - 20.00 uur

In 'Iedereen Beroemd' bracht Ief brieven van België naar Italië en vice-versa. De reacties waren enorm. Hij zag grote ontroering, vreugde, verbijstering...'Post' gaat over ontmoetingen en hoe we vandaag communiceren. Met persoonlijke verhalen speelt Ief in op gemis, heimwee en nood aan traagheid.

Heen en terug

door Villanella – Tim Oelbrandt

vr 6 dec 2019 - 20.00 uur

Dit magisch theater lijkt in niets op een goochelshow. Tim Oelbrandt gaat op verkenning in de negentiende eeuw, de victoriaanse periode van hypnose, waarzeggerij en spiritisme. Het wordt een waanzinnige avond, vol humor en geniale hersenspinsels.

Lejo Kerstshow (familie 3+)

door theater Lejo

za 7 dec 2019 - 15.00 uur

Lejo is het wereldberoemde vingerpoppetje met de grote ogen uit Sesamstraat. Met zijn vrienden versiert hij de kerstboom. Ze zingen liedjes, luiden de jingle-bells en zelfs Rudolf het Rendier komt langs. Leo Petersen speelt dit alles met 2 handen. Nadien knutsel je je eigen Lejo-kerst-poppetje.

Hart Gezocht

Mieke Mievis en Hilde Martinez

vr 7 feb 2020 - 20.00 uur

Seksuologe Mieke Mievis (bekend van De Laatste Show) testte alle moderne en minder moderne middelen in haar zoektocht naar een lief. Journaliste Hilde Martinez zorgde voor wetenschappelijke onderbouw! Samen brengen ze een hilarisch overzicht van hun bevindingen en bieden ze heel wat tip & tricks!

Soe Nsuki

Comedyshow 'Soetopia' met voorprogramma Rik Van Geel

vr 27 mrt 2020 - 20.00 uur

De ultieme feel good show! Soe neemt je mee op reis door het onvoorspelbare landschap van Soetopia, het land der eeuwige positiviteit. De glazen zijn er overvol maar ook tegenslag heeft zijn plaats. Wordt er gelachen? Ja! Wordt er geweend? Ja! Wordt er geld uitgedeeld? Misschien!