programma > theater

Kale bomen ruisen niet

voorstelling in openlucht door Theater Vonk

vr 28 aug 2020 - 20.00 uur

Twee vriendinnen wachten bij hun caravan op bezoek. Ze praten over alles en niks, over wat ze moeten aantrekken, over koffie en candarellekes. Wat volgt is een hilarische ontknoping waarin oud verdriet de kop op steekt. Een hartverwarmend stuk over twee vrouwen in hun zoektocht naar geluk.

Ramblas Antwerpen

hét grootste buurtfestival van en door de buurt - door vzw Klapaf, vzw Schipperskwartier en Het Stadsmagazijn

vr 4 sep 2020 tot zo 6 sep 2020

Ramblas Antwerpen is hét grootste buurtfestival van het jaar! In Klapdorp, Kaasbrug, Houten Brug, Paardenmarkt, Varkensmarkt, Hoornstraat, Stadswaag en Falconplein wordt het supergezellig met een braderij, straatanimatie en familietheater

Bad Woman

Julie Cafmeyer & De Studio

vr 2 okt 2020 - 20.00 uur

Julie deelt openhartig haar liefdeservaringen in verre landen. Haar westerse witheid maakt haar begeerlijk, en dat levert verwarrende privileges op. Een feest of een bron van schaamte? Stand-up comedy met een aangename zucht naar het onderzoeken van ongemakkelijke situaties. Wrang, rauw en poëtisch.

Belpop Bonanza Tura Special (try -out)

Een theater special over ‘all things Tura’ met Jan Delvaux en DJ Bobby Ewing

za 31 okt 2020 - 20.00 uur

Will Tura wordt 80. De heren van Belpop Bonanza eren de keizer van het lichte lied met een theatershow. Met daarin: heel veel muziek, geweldige verhalen en facetten van de Vlaamse grootmeester die onderbelicht zijn gebleven. Met de goedkeurende stempel van… Will Tura. 

Soe Nsuki

Comedyshow 'Soetopia' - met voorprogramma door Jade Mintjens

do 5 nov 2020 - 20.00 uur

De ultieme feel good show! Soe neemt je mee op reis door het onvoorspelbare landschap van Soetopia, het land der eeuwige positiviteit. De glazen zijn er overvol maar ook tegenslag heeft zijn plaats. Wordt er gelachen? Ja! Wordt er geweend? Ja! Wordt er geld uitgedeeld? Misschien!

Crashtest Ibsen: pijler van de samenleving - verplaatst naar Permeke in februari 2021

door theater Vonk

do 19 nov 2020 tot zo 22 nov 2020

Welkom in Noorwegen, met zijn fjorden en vreedzame gemeenschappen. Of niet? Als scheepsbouwer Karsten bezoek krijgt uit Amerika, wordt het ene schandaal na het andere onthuld. Ibsen pookt eerst het conflict op, om dan verschrikt toe te kijken hoe de personages zelfstandig verder evolueren.
verplaatst