programma > school

schoolvoorstellingen seizoen 2018-2019

Op Visite 2019-2020

Theatervoorstellingen op school

zo 1 sep 2019 tot di 30 jun 2020

Omdat het voor u soms een hele onderneming is, zo’n uitstapje naar het theater, komt het cultuurcentrum ook volgend seizoen naar uw school. Wij selecteerden zes verschillende voorstellingen voor kinderen die in de vertrouwde klasomgeving kunnen plaatsvinden.

Boomjong (1ste tot 4de leerjaar)

door Brandung

di 5 nov 2019

De bosfeeën sluiten een jongen op in een oude eik. Jaren later komt er een lief meisje naar het bos. Zij en de eik worden vrienden maar haar ouders willen de boom omver kappen. Opnieuw beramen de feeën een listig plan. Een poëtische voorstelling over de verhouding tussen Mens en Natuur.
volzet

Kontrol (2de kleuterklas tot 2de leerjaar)

door Cie Krak

di 19 nov 2019

Een woordeloze poëtische clownerievoorstelling op hoogte gekruid met een snuifje kurkuma.

Shoes (1ste kleuterklas tot 2de leerjaar)

door La Tête à l’Envers

di 21 jan 2020

Een woordeloze voorstelling over Simone en Solange, die erg veel van schoenen houden. Zorgvuldig behandelen ze elke schoen met de grootste liefde en zorg. Maar de dames hebben ook erg veel fantasie! Samen fantaseren ze ontelbare verhaaltjes die hen steeds ver weg van hun dagelijkse taken leiden.

Dikkie Dik en de taart (instapklas tot 3de kleuterklas)

door Joes Boonen

di 4 feb 2020

Dikkie Dik is een interactieve voorstellling over de avonturen van Dikkie Dik, de beroemdste kat van de wereld. In een intieme, speelse sfeer zingt, speelt en vertelt Joes, aan de hand van een heel groot prentenboek, een dag uit het leven van Dikkie Dik. Niet zomaar een dag, maar zijn verjaardag!
volzet