Bloemen noch kransen - Franky De Smet-Van Damme (Channel Zero) eert Bon Scott (AC/DC)

met The Moonlovers & Niels Verheest. Presentatie: Herwig Verhovert

Diep bedroefd maar met grote dankbaarheid geven wij u kennis van ‘Bloemen noch kransen’, een concertreeks waarin levende muzikanten hun overleden helden eren.  Band The Moonlovers & Niels Verheest zullen de centrale gast in alle waardigheid muzikaal bijstaan. Herwig Verhovert leidt de plechtigheid in goede banen en wijdt de homilie aan interessante weetjes over de geëerde artiest.

Franky De Smet-Van Damme (Channel Zero) eert Bon Scott (AC/DC)

Zanger Franky De Smet-Van Damme en zijn kompanen groeiden uit tot dé metalband van de Benelux en ver daarbuiten.  Het legendarische album ‘Unsafe’ verkocht 60.000 exemplaren, waarvan de helft in het buitenland. Tournees met Kiss, Biohazard, Megadeth … Europa, VSA en Australië … headliner op alle grote festivals en podia.  30 jaar en 10 albums later staat de band nog steeds aan de absolute top in de Belgische muziekscene.

Bon Scott (1946 – 1980) is in 2020 exact 40 jaar overleden.  Deze charismatische frontman/tekstschrijver van AC/DC was een notoir feestbeest die ooit Scott Angus Young waarschuwde met de woorden: 'Whatever I do, you don't!' 

Band The Moonlovers & Niels Verheest

The Moonlovers nemen het publiek telkens weer mee in hun muzikale trip. Zij oogstten al talrijke successen op straatfeesten, pleinen, kastelen, kroegen en straks in zaal Zirkus.  De groep wordt versterkt door pianist Niels Verheest,  die geregeld de sterren van de hemel speelt in bekende bands en theaters.

Presentatie: Herwig Verhovert

Herwig Verhovert presenteerde een decennium lang Exit, hét muziekprogramma van Radio 1. Nu is hij creative in de wereld van radiovormgeving en –reclame, bij de VRT-radiospotcel.


Praktisch

afbeelding a-kaart afbeelding moeilijkheisgraagd
prijzen
  • VVK: 10 euro
  • kassa: 14 euro
  • Kansentarief: 2 euro
locatie
  • zaal Zirkus
  • Zirkstraat 36
  • 2000 Antwerpen

Extra

  • Deuren open: 19.30 uur
  • Aanvang: 20 uur
  • Einde concert: 22 uur ten laatste 
  • Uitsluitend staanplaatsen, zeer beperkt aantal zitplaatsen voor minder mobielen

9 december is de nieuwe datum voor de voorstelling gepland in april, uitgesteld door de corona-crisis.  

Had je al tickets voor de voorstelling in april? Dan kon je al kiezen voor herboeking of compensatie. 

Had je nog geen tickets en wil je reserveren? Graag nog even geduld. Omwille van de coronamaatregelen herbekijken we het boekingssysteem. Van zodra je kan boeken, melden we dit online en in onze nieuwsbrief.