Cuban salsa voor beginners en intermediate level - AFGELAST TOT EINDE SEIZOEN

door Camina Dance School

De focus zal liggen op dans, plezier, ritme en ontspanning! No stress...only fun!
Leren dansen is voor sommigen een hele opgave, voor anderen een 2de natuur.
Stap voor stap gaan we dit aan jullie doorgeven zodat jullie na enkele weken/maanden dansen op zwoele Cubaanse salsa muziek.

Jullie zullen op muziek oefeningen krijgen om jullie lichaam te ontspannen alsook controle te krijgen over vele bewegingen waarvan je niet dacht dat je ze had.

We zullen jullie leren hoe jullie in salsa kunnen solo dansen, met je partner alsook in groep ( = Rueda). Na de lessen maken we een kleine samenvatting en kan er een video genomen worden van wat we die avond geleerd hebben.

Er zal na de les ook nog tijd zijn om op de locatie zelf na te dansen en/of iets te drinken!

Inschrijven hoeft niet met een partner, aan het aantal inschrijvingen zullen we een evenwicht houden tussen mannen en vrouwen.

De lessen zijn zodanig opgebouwd dat iedereen met iedereen zal dansen. Zo leert iedereen elkaar kennen en zullen ook je dansmoves positief evolueren! :-)

Camina Antwerpen 2000


Praktisch

afbeelding moeilijkheisgraagd
locatie
  • cultureel ontmoetingscentrum Stadsmagazijn
  • Keistraat 5-7
  • 2000 Antwerpen

Extra

In deze periode moeten we er alles aan doen om de verspreiding van het coronavirus COVID-19 tegen te gaan en risicogroepen te beschermen. Daarom gaat het Stadsmagazijn dicht tot en met 30/6/2020. Alle voorstellingen worden tot dan geannuleerd. Bezoekers die een ticket hebben, krijgen een persoonlijk bericht met meer informatie.

Lees hier alle maatregelen van de stad Antwerpen om de verspreiding van het coronavirus te vertragen

 

Vrijdag 20-21.30u

inschrijving en info

E-mail: breynaert_gerrit@hotmail.com