Module aquarel - level 1 the basics

door Kon. Academie voor schone kunsten Antwerpen

Laat jouw artistiek beest los! De Koninklijke Academie voor schone kunsten Antwerpen organiseert een heel jaar workshops tekenen, schilderen, fotografie en meer.

Je kan deelnemen aan één of meerdere modules. Elke maand start er een nieuwe module. Alle trainingen worden gegeven door gecertifieerde trainers/docenten. Van elke training ontvang je jouw persoonlijke certificaat van deelname.

Module aquarel - level 1 the basics

Di 5, 12, 19, 26 november

De workshop spits zich toe naar de aquarel-technieken van weleer. Je leert alles over de drager, over de verf soorten, over het gebruik van toevoegingen, effecten en masking-tape.
Je leert zelf je aquarelverf maken en alles over het materiaal dat in de winkels te koop is, zodat je in staat bent voor jezelf een perfecte aquarel studio in te richten.


Samen volgen we stap voor stap geleide oefeningen, waardoor je aan het einde geheel en zelfstandig instaat bent om een eigen werk van begin tot het einde op professioneel niveau op te zetten. Een echte must voor wie onderweg zijn ideeën en indrukken rap wil neerzetten. Of voor wie thuis met vloeibaar licht en kleur heerlijk in zijn eigen fantasie wereld wil wegdromen!

Een medium van grote betekenis, aangeleerd op een historisch beproefde manier.
Een goede aanrader als voorbereiding voor meer gevorderder trainingen.


Praktisch

afbeelding moeilijkheisgraagd
prijzen
  • voor 4 lessen: 60 euro
locatie
  • cultureel ontmoetingscentrum Stadsmagazijn
  • Keistraat 5-7
  • 2000 Antwerpen

Extra

dinsdag van 19 tot 22 uur 

Inschrijving geldig na betaling. Kenmerk: Bedrag+Naam+Training+ Dag op BE78 0682 3286 4186 en mail naar abraham.artstudio@gmail.com en boekhouding@kaskadko.be

Iedereen kan inschrijven ook als je geen student bent van KASKA DKO. Alle workshops met dezelfde naam zijn identiek van inhoud. Mis je een les, dan kun je die in een latere reeks inhalen. De eerste 2 lessen mag je nooit missen.

Meenemen: Beperkte aanschaf materiaal krijg je via mail toegezonden. Aankoop kan ook geschieden na introductie op eerste avond.