Rariteitenkabinet special BOB DYLAN

Jan De Smet

IT AIN’T ME BABE…

DAT BEN IK NIET…

De tachtigste verjaardag van Robert Allan Zimmerman (25.04.1941) zal hoogstwaarschijnlijk niet ongemerkt voorbijgaan. En dat is niet meer dan terecht ! Een lawine aan “tributeconcerten” in binnen- en buitenland staan ons te wachten. Een onbeschrijfelijk rijk gevulde carrière van om en bij de 60 jaar gaat natuurlijk niet onopgemerkt voorbij.  Keerzijde van de medaille is natuurlijk dat iedereen wel eens een graantje wil meepikken in de slipstream van “de grote successen” en dat leidde tot zowel mooie , nieuwe interpretaties van de Dylan-composities als tot “covers” die we eerder met de slappe lach naar de kringloop zouden brengen. Wel, Laat dat nu net de opdracht van het “rariteitenkabinet” zijn.

Wist U dat heer Dylan gecoverd is door (o.a.) Frank Zappa, Julie London, Neil Innes , Spike Jones , James Last , Mae West , Telly Savalas (Kojak) , Franky Valli & The Four seasons, Hugo Montenegro , Duane Eddy, Christiane van den Wyngaert (opperrechter strafhof Den Haag ) ,  Hugues Aufrey…  (…lijstje ingekort door de redactie)  Ook Jazz ensembles, Strijkkwartetten en Synthesizerfreaks hebben zich te goed gedaan aan diverse Dylan-composities. De meest Hilarische , Onwaarschijnlijke en Hoe-Is-Het-In-Godsnaam-Mogelijke tracks worden verzamelt in deze Rariteiten-special.

Jan De Smet zal U begeleiden in deze geheime kamers van het Dylan-universum. Meteen wordt de aloude boutade “ Nobody Sings Dylan Like Dylan “ meer dan ooit bevestigd !


Praktisch

afbeelding a-kaart
prijzen
  • Kansentarief: 2 euro
  • VVK: 10 euro
  • kassa: 14 euro
locatie
  • cultureel ontmoetingscentrum Stadsmagazijn
  • Keistraat 5-7
  • 2000 Antwerpen

Extra

Deuren open om 19.30u