Antwerp Colors - Sumi-e level 2

LEVEL 2 - leermodule 4 weken

Laat jouw artistiek beest los! 

Gecertifieerd docent Abraham Puts geeft de training, geassisteerd door Rozan Cools.  Je ontvangt een persoonlijk certificaat van deelname.

The Oriental Way of Generating Image
In het oosten bestaat er een traditie van schilderkunst die al meer dan 3000 jaar oud is. Het vormt een synergie tussen meditatie en schilderkunst. Abraham had de eer om bij Grootmeester Tsang Li Gong lessen te volgen en de mystiek van deze technieken zelf ten diepste te ervaren.

Met grote kwasten en pure zwarte inkt gaan we heel direct en explosief te werk. Geen tijd voor uitstel, geen tijd voor overthinking, geen tijd voor verlamming: deze techniek vaagt iedere beperkte gedachte over jezelf instant weg, en opent de deuren naar een ongekend potentieel. Heel gefocust, heel stil, heel betrokken, als een blad in de herfst dat op het water valt.  De training eindigt met het ritueel schilderen van een grote Enso, en de inhuldiging daarvan. Meer mogen we nog niet verklappen. Wie opzoek is naar een onvergetelijke reis binnen de visuele kunst, en moedig over zijn eigen grenzen durft te stappen, en op een diep meditatieve manier wil werken, is meer dan welkom. Durf jij dat aan? 

Abraham Puts is al vanaf zijn 4de levensjaar bezig met tekenen en schilderen: diepgaand gemotiveerd om de verwondering van de wereld vast te leggen in beeld. Op dit moment is hij naast zijn zelfstandig kunstenaarschap docent aan de Academie Voor Schone Kunsten te Antwerpen dko, als hoofd van de afdeling schilderkunst. Hij gelooft dat kunst midden in de samenleving moet staan, en wil via deze trainingen dit dan ook toegankelijk maken voor iedereen die zijn leven wil wijden aan schoonheid.  Founder van Antwerp Colors. 

Praktisch

afbeelding a-kaart afbeelding moeilijkheisgraagd
prijzen
  • per module (4 weken): 60 euro
  • Kansentarief: 8 euro
locatie
  • cultureel ontmoetingscentrum Stadsmagazijn
  • Keistraat 5-7
  • 2000 Antwerpen

Extra

  • MEENEMEN
  • Beperkte aanschaf materiaal krijg je via mail toegezonden. Aankoop kan ook geschieden na introductie op eerste les. 
  • Training in kleine groep van maximaal 10 studenten. 

Info tekenmagazijn@gmail.com